Почетна / Тенис / Новак Ђоковић

Енди Мари: Сваки тенисер би пожелео резултате које има Новак, а он је вероватно сад разочаран

Први тенисер света Енди Мари написао је у колумни на Би-Би-Си-ју да је веома изенађен раном елиминацијом Новака Ђоковића са Аустралијан опена и саветовао га узме одмор
ФОТО: Ројтерс

Српски тенисер Новак Ђоковић већ у другом колу у Мебурну завршио је поход на одбрану титуле, поразом од 117. играча света Дениса Истомина из Узбекистана 7:6, (10:8), 5:7, 2:6, 7:6 (7:5), 6:4.

Наравно да смо сви изненађени испадњем Ђоковића. Играо је финале Ју-Ес Опена, претходно је елиминисан у трећем колу Вимблдона и освојио Ролан Гарос. Гледајући те резултате, сваки тенисер би их прихватио, али кад поставите високе стандарде, Новак је вероватно разочаран. Међутим, последњих 18 месеци био је феноменалан – написао је Мари.

Мари сматра да је Ђоковићу неопходна пауза и да је нормално да у каријери у одређеном тренутку дође до пада.

Тешко је да останеш у високом интезитету после сваке недеље, зато су појединци стално у врху годинама. Исти момци последњу деценију играју врхунски тенис и праве невероватне ствари. Када се једном деси неуспех, сви су шокирани и изненађени, али мислим да многи морају да имају разумевања за то. Знамо колико је тешко да се задржи исти ниво игара – закључио је Британац.

Мари је испадањем Ђоковића фаворит за први трофеј у Мелбурну, а пласирао се у осмину финала победом над Американцем Семом Кверијем 6:4, 6:2, 6:4.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
To je tacno,ali zasto je Djokovic "napustio" tenis???Beker je dao izjavu iz koje je jasno da Imaz nije glavni razlog njihovog razlaza nego supruga koja je pocela komandovati!!!Umesto treniranja Novak je izabrao da bude promoter nadaleko cuvene Jelene.Pa ona drzi predavanja na fakultetu u Beogradu??????????)
Ccc...
Pustite covjeka na miru. Covjek nije robot, nego ljudsko bice, i do sad je uostalom u karijeri postigao vise nego svi mi zajedno i nikome nista ne duguje, zato ga pustite da zivi svoj zivot, a ne pametujte kao da vam je nesto obavezan ili sta-ti-ja-znam. Ako sutra odluci da napusti tenis, to je njegovo pravo. Ccc... kako samo neki ljudi razmisljaju, pa to je strasno.
Joca
Mediji u svetu kazu da seanse u Spaniji kod Imaza lice na neke sektaske obrede.Tu su naravno brat Marko i kolovodja Jelena.Novak mora pod broj jedan otici na Svetu Goru,a krst mu mora biti na grudima.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.