Почетна / Тенис / Новак Ђоковић

Ђоковић: Не бих долазио у Мелбурн да не верујем у титулу

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да дубоко верује у освајање седме титуле на Аустралијан опену, чиме био постао најуспешнији у историји првог грен слема у сезони
ФОТО: Ројтерс

Ђоковић и Рој Емерсон са по шест титула су најуспешнији у историји Аустралијан опена, а Србин би се трећим узастопним трофејом осамио на вечној листи у Мелбурну.

Многим тенисерима је Аустралијан опен омиљени грен слем, међу којима сам и ја. Мелбурн је мој далеко најуспешнији грен слем, волим да играм овде и једва чекам почетак. Да не верујем у седму титулу не бих се ни појавио у Аустралији – рекао је Ђоковић, а преносе локални медији.

Он је додао да овогодишњи турнир дочекује знатно искуснији и да верује да ће праву форму достићи када буде напотребније.

Ова година је велики изазов за мене, надам се да ћу адекватно одговорити на њега. Научио сам много из претходног периода, тешко да ћу поновити форму из 2015. или почетка 2016, али тражим нову – закључио је тренутно други тенисер света.

Ђоковић одбрану титуле у Мелбурну почиње против Шпанца Фернанда Вердаска, против ког има успешан међусобни скор 9:4.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dejan
-Nole, znas TI da su skoro svi SRBI uz tebe, a i ovi sto kao nisu iz potpuno suludih razloga su nadomesteni sa ovih 50% najiskrenijih i duhovno najvaternijih navijaca, koji su svesni da branis boje nase drage nam drzave SRBIJE! Saljemo TI svu nasu pozitivnu energiju kad god si na terenu, ZIV nam bio i NAPRED NOLE, NAPRED u nove pobede i najnovije i nedostizna rekorde!!!
Brandon
Nole srecno.....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.