Почетна / Тенис / Дејвис куп

Тениски савез Србије: Није било малверзација са улазницима

Тениски савез Србије (ТСС) демантовао је да је било малверзација приликом продаје улазница за меч првог кола Дејвис купа између селекција Србије и Хрватске у Краљеву
ФОТО: ТСС

Никаквих малверзација према нашим сазнањима није било, а овим путем позивамо органе унутрашњих послова да још једном изврше проверу и отклоне сумњу која се појавила. Очекујемо и њихово саопштење. Потпуно смо уверени да смо учинили све да што више Краљевчана види овај меч, на крају, највећи број карата је и завршио код локалних спонзора или Скупштине општине – наводи се у саопштењу.

Из ТСС поручили су да је број улазница, који је пуштен у продају знатно мањи од интересовања које објективно постоји, због техничко-организационих и безбедносних разлога, као и обавеза према ИТФ-у, хрватској репрезентацији, спонзорима и граду Краљеву

Тениски савез Србије, заједно са Тениским савезом Западне Србије, учинио је све да се што више изађе у сусрет великом интересовању, па је продаја и дистрибуција карата поверена домаћину, с обзиром на чињеницу да већина гледалаца бити баш из Краљева и околине. Прошле недеље стављен је у продају један мањи део карата, а ове недеље ће бити пуштено још 450 карата (150 комплета), као што је и пракса код великих мечева, да се део карата пусти у недељи кад се меч одиграва, или на сам дан сусрета.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић оптужио је организаторе Дејвис куп меча у Краљеву за малверзације са улазницама и чињеницу да су карте практично „распродате” пре пуштања у слободну продају, која је трајала само 13 минута.

Поводом овог догађаја јутрос је у полицији саслужан и председник Тениског савеза Западне Србије Предраг Петронијевић.

Меч првог кола Светске групе Дејвис купа између Србије и Хрватске игра се у Краљеву од 6. до 8. марта.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bojan
Toplica Spasojevic treba od strane policije da bude ispitan. Mislim da je i on umesao prste u to, a covek se javlja sa Kopanonika i njegove vile, koju je krvavo zaradio. Sramota i bruka, i treba podrzati Djokovica, da se vise takvima stane na put i smeni taj jadni covek, koji je bio u svim vlastima i ubirao kajmak, na grbaci ljudi, koji su mu slepo verovali.
Lazo
Samo napred Orlovi,Devis cup je naš !
aco
nije bilo malverzacija a nema 100 kraljevcana sa kupljenim kartama.SRAMOTA, lopovska posla.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.