Почетна / Тенис / АТП

Зимоњић: Изгледало као да играмо код куће; Ђоковић: Ви сте нас носили до победе

Србија је у финалу АТП купа у Сиднеју савладала Шпанију 2:1, кључни поен донели Троицки и Ђоковић у дублу
ФОТО: EPA/CRAIG GOLDING

Србија је у финалу АТП купа одржаног у Аустралији победила Шпанију 2:1.

- Срећни смо што има толико Срба овде, изгледало је као да играмо код куће. Играли смо против много јаких тимова, било је успешно, увек је част бити део српског тима. У финалу смо имали најежиег противника, Шпанију, играче који су освојили много титула, честитам им на резултатима направњеним претходних година. Честитке и мом тиму, имамо нешто специјално између нас, време проведено са њима је за мене нешто најлепше у каријери. Хвала свима, надам се да смо вас учинили поноснима - закључио је селектор Ненад Зимоњић.

Новак Ђоковић, који је добио свих осам мечева на турниру, додао је:

- Морам да испољим захвалност навијачима, њихова подршка је била кључна. Морам да будем искрен, никада нисам искусио овакву подршку, ви сте нас носили до победе, дугујемо вам неизмерну захвалност. Ненад је поменуо хемију у тиму, сећам се 2010. и атмосфере у тиму, после тога све наше индивидуалне каријере кренуле су узлазном путањом, зато се надам да ће и сада бити тако и да ће дати мотив младим играчима. Ово јесте индивидуални спорт, али када играте за тим никада немате осећај да сте усамљени, подршка навијача, заставе...

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Cestititke i znam da ima medju navijacima pravih i iskrenih navijaca koji zajedno navijaju,verujem da su delije pokretaci iskrenog navijanja,zahvaljujem i mnogim drugim navijacima Nole i ostali momci to zasluzuju...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.