Почетна / Тенис / АТП

ЕКСКЛУЗИВНО - Иванишевић: Новак и Реал се не одбијају

Горан Иванишевић у првом разговору за српске новине од рата делимично демантује неке изјаве и објашњава своје поступке
ФОТО: EPA/PETER KLAUNZER

У Србији су неки људи осудили то што вас је Новак ангажовао за тренера?

- Увек ће бити и код вас и код нас незадовољних. Мени је екстремна част да ме је позвао један Новак. Замислите да ме је позвао Реал Мадрид, а ја нећу. Спорт је једна велика моћна ствар која повезује све. Новаков позив је велико признање мени, и као тренеру и као особи.

У ком сегменту највише можете да помогнете Новаку?

- Он је перфекциониста, а сви перфекционисти стално желе да напредују, желе сваког дана да буду бољи. То су такви људи, зато и јесу ту где јесу. Он има 5.000 поена више од другопласираног Надала. Увек постоје ситнице које могу да буду боље. Не бих сада причао о тим стварима, али да може да буде још бољи и да он то жели, то је тачно.

Да ли уопште нешто недостаје у Новаковој игри?

- Увек постоји нешто. Не постоји то што он не зна, али постоји оно што и он може боље. Али не могу ја да дођем на турнир, на коме Новак брани титулу и одмах нешто да мењам. Прво мора да буде позитивна атмосфера. До сада све функционише феноменално, циљ је вимблдонска титула.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.