Почетна / Тенис / АТП

Ђоковићева честитка поводом божићних празника (ВИДЕО)

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић честитао је божићне празнике свим православним верницима и пожелео им мир, љубав, срећу, здравље и благостање.
ФОТО: Д. Жарковић

Желео бих да честитам свима који славе Божић 7. јануара и да свим православним верницима пожелим мир, љубав, обиље добре енергије и љубави с блиским људима и са светом. Све најбоље, видимо се ускоро у Мелбурну – навео је Ђоковић у видео поруци на енглеском језику коју је објавио на свом налогу на Фејсбуку.

Он је том приликом открио да ће већи део Божића провести у авиону, на путу за Аустралију.

Ипак, провео сам Бадње вече с породицом, они су дошли у Доху са мном, тако да сам веома срећан. Сада је време за Аустралију и прве гренд слем у сезони – рекао је Ђоковић.

Подсетио је и на турнир у Дохи, где је поражен у полуфиналу од Роберта Баутиста-Агута, којем је честитао на „феноменално одиграној недељи”.

Најбољи тенисер света нагласио је и да је његов утисак недеље дубл са братом Марком, са којим је стигао до полуфинала.

Ђоковић је у претходно објављеној видео поруци на српском језику честитао првославним верницима и Бадњи дан и Бадње вече.

Свима бих пожелео пуно среће, мира, здравља, благостања са собом, с другима, пуно просперитета у овој години. Да вас чува Бог, да вас чувају анђели у свему што радите. Пуно вас волим и све најбоље – поручио је Ђоковић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.