Почетна / Тенис / АТП

ЕКСКЛУЗИВНО, Новак Ђоковић за Журнал у Лондону: Засијали смо и Звезда и ја!

Освајање првог места на АТП листи и тријумф над Ливерпулом спадају у успехе које нико није очекивао
ФОТО: Бета/АП

Специјално за Журнал из Лондона: Војин Величковић

Новак Ђоковић је постао први тенисер у историји који је годину завршио на првом месту светске листе а да је у једном њеном тренутку био изван 20 најбољих.

Црвена звезда је победом против Ливерпула не само забележила први српски тријумф у Лиги шампиона него и направила вероватно највеће изненађење у историји овог такмичења. А све се то догодило ове недеље.

Можда је случајност, али вероватно није – насмејао се Ђоковић на питање да упореди ова два подвига српског спорта који су редиговали глобалне историјске књиге.

Некако се све потрефило. Засијали смо и Звезда и ја.

Комплетан интервју са Новаком Ђоковићем можете да прочитате у броју Спортског журнала за 10. новембар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Los veteranos 47
Gropn 2,a koji si ti da deliš na Srbe i ne Srbe!Šta misliš ko je veći Srbin:Tesla,Milenković ili ti Pupin?Tu Kosovo i Čavića ne mešaj,a što se mene tiče: Nole ,Zvezda i Matić su pravi promoteri Srbstva!
SUDIJA @LOS veteranosu
Slažem se sa jednim delom tvog komentara ali zaboravi naš najveći brend VELIKOG srbina iz Firence po tome smo poznati u celom svetu .A što se tiče Noleta on je i naš koliko i vaš jer Partizan i Jelena Genčić su ga stvorili a ne tamo neki vaši mufljozi
Los veteranos 47
Zuksu,opet ti.Kacanova razumem,on kiseli futoški kupus u buretu na starinski način,ali ti,kao deo crno-belog društva-skidaj kapu pred dva naj-brenda:Noleta i, naravno,RED STAR!
THE COMSAT ANGELS
Novak je izjavio **Zasijali smo i moja Zvezda i Ja**... To je prava verzija.Najpoznatiji čovjek na planeti je dio Zvezde i ona je dio njega.Partizani žao mi je ali nemate nikog sličnog ni na milion milja u daljini.
I.G.
Nole je deo karijere proveo u T.K. "Partizan". Pitam se da li je postao to sto jeste zato sto je navijao za ZVEZDU ili zato sto je trenirao u PARTIZANU?
THE COMSAT ANGELS
Griješiš.Teško je biti Srbin bilo đe.Njegova majka Dijana je krštena u Pravoslavnu vjeru.Za tvoju info on je dobrotvor a nije tvor kao ti da mu tragovi smrde nečovještvom.Teško je biti i bogat ako to zaradiš pošteno.Mislim da vidiš kako su ga bili sklonili 2 godine.Nije njemu bilo ništa nego je dio velikog kolača koji odlučuje o njegovom životu.ON JE NAŠ SRBIN A TI SI GO... KOMUNISTIČKO KOJE JE UPROPASTILO SRPSTVO.Uz poštovanje prema Čaviću koji je pravi Srbin koji eto živi u Americi.A Amerika je prava Srpska zemlja koja nas voli kao Bog đaola.To je naš Čavić sa natpisom Kosovo je Srbija.Bravo za Čavića .
Прикажи још одговора
Zuk
Ni tebi ni njoj nece goreti do zore.
Voja
Kačanove prati rezultat u Novom Sadu i ostavi institucije na miru. Radnički ne posustaje.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.