Почетна / Тенис / АТП

Типсаревић повео, али изгубио од Чилића у Хертогенбошу

Јанко Типсаревић није успео да направи изненађење у другом колу турнира у Хертогенбошу, пошто је после преокрета изгубио од Хрвата Марина Чилића 6:7 (6:8), 6:2, 6:4
ФОТО: Ројтерс

Типсаревић је повео у првом сету након што је надокнадио 5:2 у тај-брејку и спасао три сет лопте, али је у наставку седми тенисер света био бољи и повећао предност у међусобном скору на 8:2.

Чилић, који је постављен за првог носиоца на холандском турниру, у четвртфиналу састаје се са бољим из дуела Васек Поспишил (Чешка) – Александар Долгополов (Украјина). Турнир у Хертогенбошу игра се за наградни фонд од 589.185 евра.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

THE COMSAT ANGELS
Bratski susret Janka Hvaranina i Čilića.Janko je odličan kakav bi trebao da bude.Odličan sobzirom da je njegov zemljak Jozo u prvih 10 .I janko je nekada bio.Janko hvaranin kako ga odmilja zove hrvatski tenis je igrao odlično prvi set ali nije imao snage.Sada će Jankec da ode na hvar i napuni baterije za nove izgubljene mečeve.E kakav nam je muški tenis neviđeo se dabogda.Eto stiže Kecmanović pa neka zamjeni Janka za sledećih 10 g.Milojević je loš kao i Tepavac.Sve nade se daju i Međedoviću iz Pazara.Ako bude htio da igra za Srbiju imamo dva velika talenta.A tu su još i Đer pa i Lajović.Ajde Jano skini naočare i budi ozbiljan.Neznam koja ti je dioptrija ali si jedini teniser koji nosi naočare.Meni ne smetaju nego tebi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.