Почетна / Тенис / АТП

Тајли: Ђоковићева намера је да следеће године игра на АО

Међутим, важно је да нагласимо, да ниједна особа, ниједна организација није већа од самог турнира - рекао је Тајли
ФОТО: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Директор Аустралијан опена Крег Тајли нада се да ће најбољи тенисер света Новак Ђоковић моћи наредне године да игра на првом грен слему у сезони и још једном поновио да нико није изнад турнира.

Ђоковић је после саге од 11 дана депортован из Аустралије пред почетак турнира, због чега се суочио и са забраном уласка у ту земљу у наредне три године, а Тајли упитан да ли ће српски играч играти следеће године у Мелбурну рекао је.

- Да, то ће бити његова намера. На крају крајева, он је први играч света и воли Аустралијан опен. Међутим, важно је да нагласимо, да ниједна особа, ниједна организација није већа од самог турнира - рекао је Тајли за аустралијски АБЦ.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

gropn III
NIKAD vise ! Nole, ne zasluzuju tvoje prisustvo ! i to bi trebao jasno i da im kazes, pa neka igraju sa koalama tenis !
BCS Šabac
Neka ga ponovo zatvore,ako se nije opametio.
Bekim
Bice mator sledece godine ovo je bila zadnja sansa i to svi znaju
Joca
Mator ti deda!
@Bekim
Kako ce biti mator imace 35 godina koliko sada imaju Nadal i Monfils i koji se bore za ulazak u 4 najbolja...Ako mogu ova 2 istrosena tenisera da se bore za samu zavrsnicu moci ce i Nole koji je puno boljeg zdravlja nego oni. Samo neka njega zdravlje posluzi i da moze da igra na svim GS u naredne 2-3 godine i osvaja sigurno jos 2-4 GS zivi bili pa videli...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.