Почетна / Тенис / АТП

Надал: Не знам када ћу поново играти

Надал је раније саопштио да се ове сезоне неће враћати на терен
ФОТО: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је данас да не зна када ће се вратити такмичењима, пошто жели да се на прави начин опорави од повреде стопала.

Надал је последњи пут играо у августу на турниру у Вашингтону и после тога морао је на паузу због упорног бола у стопалу. Он је због тога пропустио Олимпијске игре у Токију и турнире који су следили.

Надал је рекао да не жури са рехабилитацијом, пошто жели да се правилно опорави.

"Желим да се опоравим од ове повреде у добром стању. Не знам када ћу поново играти, свакодневно много радим, пратим одређени план, са означеном мапом пута и са врло јасним циљем", рекао је Надал, пренео је Еуроспорт.

"Нећу рећи који су то циљеви, пошто увек постоје ствари које не могу да контролишем 100 одсто. Али, у мојој глави јасно је који су циљеви и верујем да ће ствари кренути позитивним током. У процесу сам опоравка, рада. Морате да будете и мало опрезни, да гледате на средњи рок", додао је 35-годишњи освајач 20 гренд слем титула.

Надал је раније саопштио да се ове сезоне неће враћати на терен. Он је ове сезоне освојио две титуле, у Барселони и на мастерсу у Риму.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.