Почетна / Тенис / АТП

Позив за прославу обарања рекорда 8. марта

Ресторан “Новак”, нашег најбољег тенисера на Новом Београду, код Арене, спремио је велику журку за понедељак када пада Федереров рекорд у броју недеља на броју 1. Тим поводом је на Фејсбуку објавио позив
ФОТО: инстаграм

“Сви који знате ко је Новак Ђоковић, вероватно знате да понедељак, 8.март представља велики историјски моменат за српски спорт!

Знате и да умемо да направимо добру журку, али овога пута у складу са епидемиолошким мерама вас позивамо да понесете маске и дођете испред ресторана у понедељак, 8. марта, да од 18 часова обележимо овај моменат за памћење! Дођите да видите каква изненађења смо вам припремили.”

Готово сигурно ће и Новак поздравити своје навијаче.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Svaka cast Noletu, prakticno ostao jos jedan dan do istorijskog trenutka za njega i za svetski tenis. Jedan od rekorda za koji su verovatno puno njih verovali da se nikada nece srusiti, pada i Nole postavlja nove izazove. Ja stvarno ne verujem da ce u skorijoj buducnosti da se rodi neko ko je sposobniji od njega da ga pretekne. Pogotovo sto ce Nole igrati jos prilicno i imati utisak da samo popravlja svoj rekord. Jos da prestigne po GS titulama ovu dvojicu i sve je uzeo sto moze. Vec bi bio na samo jedan GS od njih da ga nisu izbacili sa US opena namestenim incidentom.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.