Добродошли на портал www.zurnal.rs (у даљем тексту: Журнал Online) званичну презентацију “Politike Newspapers and Magazines” д.о.о. (у даљем тексту: ПНМ). ПНМ вам омогућава коришћење услуга и садржаја свог портала под условима који се наводе у даљем тексту. Сваким приступом порталу Политика Online или било ком његовом делу или подсајтовима ПНМ, сматра се да је корисник упознат са свим правилима и евентуалним ризицима који настају из коришћења ових веб страна, као и да их у целости прихвата.

АУТОРСКА ПРАВА

”Политика новине и магазини” д.о.о. (ПНМ) власник је ауторских права на све сопствене садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података и програмерски код) који су објављени у штампаном или у електронском издању (www.zurnal.rs) дневног листа ”Спортски журнал”

Преношење текстова или делова текстова, дозвољено је само у обиму од максимално 600 словних знакова и то ИСКЉУЧИВО СА ПОЧЕТКА ТЕКСТА -  осим у случају кад је са уредништвом дневног листа «Спортски журнал» постигнут договор о другачијим условима.

Приликом оваквог преношења обавезно је навођење извора (извор: ”Спортски журнал) испод наслова, и стављање линка са усмерењем на оригинални текст на крају, назнаком ”цео текст прочитајте на”: (линк).

У случају преношења текста или информација из текста, као и фотографије супротно наведеним правилима, ПНМ задржава право да против прекршиоца покрене поступак ради заштите ауторских и других сродних права и надокнаде штете.

КОМЕНТАРИ ПОСЕТИЛАЦА
Кад је реч о интерактивним садржајима (коментарима посетилаца), ПНМ задржава право да не објави садржаје којима се повређује приватност неког лица, увредљиве садржаје као и садржаје који су у супротности са одредбама Закона о јавном информисању. ПНМ не одговара за коментаре посетилаца који су одраз њиховог мишљења. ПНМ неће објављивати коментаре писане са исте ИП адресе, а под различитим потписаним именима.

ЛИНКОВИ НА ДРУГЕ ВЕБ СТРАНИЦЕ
ПНМ не сноси одговорност за садржину веб страница изван свог портала.

ОГЛАШАВАЊЕ
ПНМ није одговорна ни за какву штету насталу оглашавањем на свом порталу, јер се ради о пословном односу између посетиоца портала и оглашивача.

ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ
ПНМ може у свако доба изменити допунити Правила.

Да бисте видели остатак вести

Региструјтe Cе Пријавитe Ce

Пpиjaвa

Facebook Пријавa

или

Региcтрyј ce › Заборавили сте лозинку?

Региcтрyј ce

Facebook Пријавa

или

Унесите Вашу адресу е-поште да бисте добили нову шифру