Почетна / Фудбал / Репрезентација

Без Миливојевића, са Костићем на Боливију

На званичном твитер налогу ФИФА тим новинара @FIFAWorldCupSRB објављен је састав који је Крстајић пријавио за дуел са Боливијом.
ФОТО: Н. Неговановић

У односу на састав који је најављен јуче догодила се једна измена. Уместо Луке Миливојевића у формацији 4-2-3-1 нашао се Филип Костић, с тим што је Сергеј Милинковић-Савић упарен у линији са Матићем.

СРБИЈА: Стојковић – Ивановић, Миленковић, Тошић, Коларов – Матић, Милинковић-Савић – Тадић, Љајић, Костић - Митровић

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

mix
Bravo,najbolji sastav! Milivojevic ni mene nije uverio da mu se da mesto pre Sergeja.Kostic je,medjutim na poslednjem mecu odigrao vrlo korektno, bio je prodoran i tacan, obezbedio je odlicnu protocnost igre po levoj strani. Krstaja radi sjajno sa momcima, posteno i bez privilegija. Bice vremena i za druge , ulazice se i u toku meceva. A, boga mi, neka prodju grupu pa ce biti sansi i za ostale. Neki, oni, mladji, neka uce, pred njima je vreme. Ovo sve govorim zato da neki ne vide u cinjenici da ne igraju, ne budu razocarani. Naprotiv, moraju da su svesni cinjenice da je sam odlazak na SP ogroman uspeh licno i privilegija svakog od njih.
Dule
Ostavio sam komentar ispred zelim jos istci da je ovo strasan tim,deluje ofanzivno a jako je dobar defanzivno ako ovo klikne prolazimo grupu a posle niko nece voleti nas za protivnike.Ova sredina terena izgleda mocno to je najbitniji dio tima ako imas sredinu imas i odbranu i napad njima je puno lakse.
Dule
Ovo je najbolji moguce sto mozemo izvesti.Bane neigra toliko ofenzivno i zadnja linija se moze uvek pomeriti kada Kolariv ode napred.Jedan zadbji vezni Matic odlican potez,isprd nega Sergej i Ljajic imamo snagu i kreativnost,Tadic desno nije bas u najboljoj formi ali moze puno moze isto uci u sredinu dati pas koji je uvek pola gola,levo Kostic brzina i napred Mitrovic koji sa Sergejom ispred sebe moze biti velika opasnost.Ovakva odluka da se igra u ovoj formaciji trebala bih obradovati svakog navijaca Srbije i uliva vise poverenja u Krstajica.Netreba zaboraviti da u slucaju zutih kartona ima Milivojevica ,Zivkovica i Radonjica da unesu brzinu i svezinu.
teodor
Zile i Radonja ce u drugom delu meca, ako treba uci i ubrzati igru. A Milivojevic u sredini takodje, mada je on dosta spor igrac. Ne bih ga podcenjivao, ali bas i u njemu ne vidim neki boljitak,jer se uvek pitam umesto koga?!
Kakav crni Kostić?
Pa šta će nam on pored živih Radonjića i Živkovića? Da ne kažem Gaćinovića!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.