Почетна

Модрићу "Златна лопта", Мбапе најбољи млади играч

Енглез Хари Кејн најбољи је стрелац турнира са шест голова, док је најбољи голман Белгијанац Тибо Куртоа
ФОТО: БЕТА/АП
Најбољи играч Светског фудбалског првенства у Русији је хрватски репрезентативац Лука Модрић.
 
Модрић је данас са Хрватском изгубио у финалу Мундијала од Француске са 2:4.
 
Други у трци за Златну лопту био је Белгијанац Еден Азар, а трећи је био Француз Килијан Мбапе.
 
За најбољег младог играча Мундијала проглашен је Килијан Мбапе.
 
Најбољи стрелац турнира са шест голова је енглески нападач Хари Кејн, док је најбољи голман Белгијанац Тибо Куртоа.
 
Трофеј и медаље финалистима уручили су председник Русије Владими Путин и председник ФИФА Ђани Инфантино.
 
Фудбалере су на терену поздравили и председници Француске и Хрватске Емануел Макрон и Колинда Грабар Китаровић.
Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dane
Azar je po meni bio najbolji,kad već nije iz pobedničkog tima,ovaj im je objasnio.Modrić dobar ,ali ništa posebno,igra kao u Realu,samo ovde vodi glavnu reč,dok je tamo jedan od vodonoša!
007
Mbape jeste ubedljivo najbolji mladi igrač na SP al uz dužno poštovanje Modriću ne treba mu ta utešna nagrada fife koja je zadnjih godina daje gubitnicima pa 2010 umesto Inieste uzme je Forlan pre 4umesto Lama,Mesi ko što je ubedljivo najbolji igrač ovog SP Grizman koji je uz 4 gola imao i 4 asistencije i na briljantan način postao sa saigračima prvak SVETA
Gari
Niko nije blistao,trkači postaju najbolji igrači prvenstva,sve je manje majstora,od prosečnih prave neke zvezde,kao da opravdaju uložene pare...Da mu onaj golman nije spasao glavu,kad je promašio onaj penal u produžetcima protiv Danske,sada bi ga pljuvali i razvlačili naručito Hrvati!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.