Почетна

Кејн у 91. минуту за победу Енглеске против Туниса

Енглеска има три бода, колико и Белгија, која је претходно била боља од Панаме
ФОТО: Бета/АП

Фудбалска репрезентација Енглеске победила је вечерас Тунис са 2:1, у првом колу Групе Г Светског првенства.

Јунак у Волгограду био је капитен Енглеске Хари Кејн, који је дао оба гола за свој национални тим.

Последњи, победоносни постигао је у надокнади.

Претходно је у 11. минуту довео Енглеску у вођство, али је у 35. Фержани Саси изједначио из пенала.

Тунис се добро бранио све до пред крај, када је Кејн после корнера остао сам на неколико метара од гола и ударцем главом савладао противничког голмана.

Енглеска има три бода, колико и Белгија, која је претходно била боља од Панаме.

У следећем колу састаће се Белгија и Тунис 23. јуна и дан касније Енглеска и Панама.

Селектор Енглеске Гарет Саутгејт рекао је данас да је срећан због тога што су његови фудбалери били прибрани у победи над Тунисом.

- Срећан сам јер смо играли иако је сат откуцавао. Остали смо смирени, нисмо само гурали лопту. Заслужили смо победу - рекао је Саутгејт после утакмице у Волгограду.

Енглеска је победила Тунис са 2:1 у првом колу Светског првенства. Гол одлуке постигао је Хари Кејн у надокнади времена.

- Створили смо толико шанси, посебно у првој полувремену, а у другом смо апсолутно контролисали ствари. Добри тимови постижу голове у финишу. Ово је тимска победа, тешко је извлачити појединце - казао је Саутгејт.

Говорећи о јунаку, двоструком стрелцу Кејну, селектор је рекао да је поносан.

- Хари је врхунски нападач. Одушевљен сам због њега - рекао је Саутгејт.

Енглеска ће у следећем колу Групе Г играти против Панаме 24. јуна у Нижњем Новгороду.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.