Почетна / Рукомет / Супер лига

Добривоје Марковић се вратио у Југовић

Некадашњи репрезентативац Србије обукао дрес клуба у коме је играчки стасао
ФОТО: РК Железничар

Некадашњи репрезентативац Србије, члан златне кадетске репрезентације из генерације момака рођених 1986, сребрни Орао са ЕП у Београду 2012, Добривоје Марковић (34), обрнуо је читав један круг у каријери.

Својевремено једно од најталентованијих левих крила Европе, се после више од деценије, тачније скоро 12 година, вратио на место одакле је и крочио на велику сцену – у Југовић из Каћа.

Марковић је репрезентативни статус заслужио управо играјући за каћке небеско плаве у то време стандардне чланове најелитнијег ранга такмичења у Србији, тренутно првопласирани тим Супер Б лиге, група Север-Центар.

У међувремену Марковић је играо за шпанску Квенку, Вардар, ППД Загреб, нишки Железничар и Нови Пазар са којим се недавно разишао.

Марковић је још од кадетских дана, тренерски највише сарађивао са Веселином Вујовићем чијим је доласком на клупу Железничара и Марковић заиграо за нишки клуб, а то им је било треће заједничко битисање у једном клубу.

Сада Марковић жели да Каћанима помогне да се врате у Супер лигу.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Klisa
Jugovic ce na kraju biti iza Macve i Morave!
Hram
Pa baš iza oboje neće biti. Ali, težak je raspored Jugovića, ide Moravi i Mačvi. Ako se još pojačaju i budu vredno trenirali pomoći će i publika da bude siguran ulazak.
Каћани
Сјајно појачање. Зна се који клуб има онолико гледалаца на утакмици, колико све остале утакмице тог кола, заједно. Традиција, историја и .... будућност - Југовић. Догодине у Супер лиги!
Provereno
Namestaju Bogatinci sve redom. OPREZNO!
Hram
Treba se još pojaćati da bi ušli u Supericu, ni drugi klubovi ne spavaju. Mačva hoće gore, a ko zna kakva će biti kuhinja pa se još neko ubaci.
Macva
Forza Bogatić!!! Mi imamo Vladicu Spasojevic. On nam je obecao da se ulazi u Super ligu sigurno. A moze i na krilo .
Dfr
Morava ce biti prva pobedice i Macvu i Jugovic. Najbolja su ekipa u ligi.
Svestran
Pa on pokriva sve pozicije.Bravo za upravu.Pravi potez.Samo napred.Moze i na srednjeg beka.Organizuje igru vrlo lako.Narocito kvarnu igru. Jos kada podbacuje Ivanu prevari a ovaj poentira eto Bogatića u Super ligi.
Hram
Rade pravi posao volonteri Božo, Duća i Zec. Ostvaruju obećane ciljeve, vraćanje poverenja u klub, povratak publike, rad sa mladima i bonus, povratak u Supericu. Vizionarski strateški ciljevi se ostvaruju jer su pravi dokazani magovi organizacije i struke. BUAHAHAHA
Sla
Ima novih ljudi koji se bave klubom 24 casa dnevno.
Siget
Vracaj Vrgovica dok nije kasno!
Прикажи још одговора
Tić
Poznajući Boću i njegov karakter, pre će im odmoći da se vrate u Supericu, nego što će im pomoći
Bjzh
Otisao je na sluzbeno putovanje u Kinšasu.
ZSiK
Svaki tić svome jatu, kada ce se nama vratiti PREDSEDNIK???
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.