Почетна / Рукомет / Супер лига

Звезда изненадила Железничар, Нови Пазар сигуран

Црвена зевзда је после неколико пораза успела да забележи тријумф и тако прекине негативни низ
ФОТО: С. Жупљанин
Црвена звезда – Железничар 24:22 (10:12)
Дворана: Шумице. Гледалаца: 500. Седмерци: Црвена звезда 5 (3), Железничар 3 (2). Искључења: Црвена звезда 6, Железничар 8 минута.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чоловић, Гемаљевић, Јелић, Рајичевић 4, Јовнаовић, Николић, Абрамовић, Лазић 3, Хорват 3, Тефегџић 3, Ерић 4, Утвић 2, Мајес, Шапоњић, Божовић, Андрејевић 5.
ЖЕЛЕЗНИЧАР: Матовић, Стошић, Коцић, Борис Радивојевић 2, Стојановић 3, Цветковић, Петровић 1, Милосављевић 4, Поткоњак 1, Павловић 4, Стојановић, Станојевић 5, Ачковић, Јевтић 2.

 

Црвено-бели су на домаћем терену савладали фаворизовани Железничар и то после сјајног преокрета – 24:22.

Тим са Маракане није одиграо најбоље првих тридесет минута утакмице, гости су се боље сналазили на свим пољима, деловали сигурније и боље, да би екипа Радана Ровчанина тек у наставку успела да сложи коцкице и заигра боље.

То је одмах донело резултат, јер је Звезда паметном игром направила преокрет и коначно повела.

Било је то додуше тек у 55.минуту, а тада је на семафору стајало 22:21, што је значило прво вођство Звезде на утакмици.

Тада као да је неко одсекао ноге и руке гостујућим играчима, који никако нису успевали да се саставе, па је домаћи тим постигао још три лака гола и мирно меч привео крају.

Семафор петог кола Супер лиге:
Кикинда Гриндекс – Спартак Војпут  23:23 (11:10)
Нови Пазар – Обилић 32:26 (18:12)
Дубочица – Рудар 28:23 (13:11)
Црвена звезда – Железничар 24:22 (10:12)
Шамот – Партизан
16. октобра:
19,30: Пролетер – Динамо
Табела: Динамо (меч мање), Нови Пазар и Дубочица по 8 бодова, Железничар 6, Кикинда и Спартак по 5, Обилић   и Црвена Звезда по 4, Пролетер (меч мање) и Рудар по 3, Партизан (меч мање) 2, Шамот (меч мање) без бодова.
Коментари40
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Кум Георг Видерер
Ружне сцене у Кикинди су свакако последица не само остатка рукометне игре, већ целокупне ситуације у друштву. Бахатост, неваспитање, некултура-наша реалност.Не желим више ни да коментаришем.Као што сам рекао, Пазарци више него одлични, све уигранији те из Пазара мало ко може да однесе бодове.Дубочица дефитивно освежење, као и фанатична публика, и свакако оправдавају зашто су у суперици.Нишлије против Звезде показаше све оно што је кувало свих претходних кола.Неки кажу судије, али мишљења сам да су подједнако грешили за обе стране.Након само три кола, Нишлије је стигао умор од безглавог јурцања по терену које заговара Теодоровић.Та екипа то не може и ако не промене тактику онда ће морати тренера.Једва чекам окршај Пролетера и Динама, пошто мислим да ће се ту много ствари и одлучивати, видети и кројити поредак на горњем делу табеле.
Igrač
Da,baš je tako.On nema veze sa rukometom i taktikom.To što on radi je maksimalno za pionirski uzrast,daš deci loptu da trče i šutiraju bez ikakvog pravila i reda.O odbrani je iluzorno pričati.Jedini savet od njega je da ,,napraviš prekid”, a kako zašto i gde to ne zna da ti objasni
Mile
Ne, nisam Teodorovic, samo pratim realno da to nije bas tako kako opisujete. Ja pozdravljam i cenim bilo ciji rad, pogotovo ako je posten, u ovom nasem blatom ukaljanom rukometu.
Прикажи још одговора
flaster
Bruka i sramota. Na kraju utakmice ružna scena koja je delovala i komično, to vijanje po terenu, pa kad ga njegovi sprečavaju on još žešći. Što ge ne pustiše, bilo bi još smešnije. Sad su utakmice na YT pa je lako proveriti šta se dogodilo, , razlog za napadanje sudija nije postojao, samo strah da posle nepovoljnog rezultata ne dobije nogu. Ali tako je u našem rukometu, može se svašta videti i svakakvi mogu biti treneri. Pogledajte kakvi su sve likovi vrte u rukometu, od lečenih alkoholičara i kockara, do nelečenih i onih nikad izlečenih.
Hvala
Arkus
Djole Oslo i Ljuba skija
Obavestavaju se: Tuta, Cane, Tole, Paja, Kine, Misko, Petko, Proka, Brajda, Piki, Beli, Misa, Lapac..., da casove savremenog rukometa drzimo utorkom od 18,00-20,00 u hali "Cair". Prisustvo obavezno.. Sasi M. zabranjen pristup!
#nalickani
Osujeceni predsednik Zajednice trenera iz Zitoradje, korulupisani predavac rukometa i sablasnik Bugrske rukometne akademije, veliki prijatelj od Boki i zalosni odgajivac lovackih pasa inace kum od Avru. Ako ti sada nije jasno onda jbg....
Licna karta prazna jeeeeee
Pozovite i Gradonacelnika sa ekipom iz Dzipa :-)))))
Прикажи још одговора
Pomoc
Vratite Vujovica.Bar na kladionici novac da uzmete.Mali na naplatnoj da se obraduje.
Singl ploca
SRBIN batice sa velikim S. Znas sve da ispravljas, volis nalickanog kao boga ali gresis....
Long play
Ako on trosi bice da su njegove ... A tebi koliko vidim zao sto ih ti ne trosis jer kao i svaki srbin ceses se gde drugog svrbi :-)))))))
Прикажи још одговора
Djole Oslo
Zeleznicar igra brz i savremen rukomet i ima veliku perspektivu.Potrebno je jos nekolijo godina kontinuiranog rada i rezultati ce doci. To su novi evropski trendovi, koji ovde nisu prepoznati. Mislim da grad treba jos vise da ulaze posebno u strucni rad.Velika perspektiva!
Oblo Lucern
Nije ugladjeni nego nalickani
Obrad Copenhagen
Naravno Gardonacelnik da vija bez licne karte sudije ... spao je na zenski rukomet na muskom naleteo na #ugladjenog dobio po usima pa ajde da budem baja na zenskom :-))))

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.