Почетна / Рукомет / Супер лига

Црвено-бели остали без бека, Бугариновић у Леотару

Одлични средњи бек је имао неколико занимљивих понуда, између осталог преговарао је и да остане на Маракани, али до договора није дошло
ФОТО: В. Марковић

Један од најбољих играча Црвене звезде прошле сезоне, искусни бек Предраг Бугариновић није продужио сарадњу са црвено-белима.

Одлични средњи бек је имао неколико занимљивих понуда, између осталог преговарао је и да остане на Маракани, али до договора није дошло.

Један од првих шутера претходне сезоне је тако одлучио каријеру настави у Леотару из Требиња.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mihalj
U Leotaru nevole strance,a sa Tavricem ce imati perspektivu i sigurno nece biti ispostovan!Pobjece brzo!
Vv
Takav nam je rukomet kada se i o prosečnim ìgračima pišu članci i vode polemike,isto važi i za trenere . Jadno,
R1
Da nema para svi znamo i Cz iPar. Ali da nije grbova tih sto ste svi nosili za njih niko nebi CUO ZA VAS. GLUPOST KRADE UPRAVA... BUDITE VI SVI U TOJ UPRAVI, da vidite kako je obezbediti tesko cak i putovanje.
S1
Da nema tog imena Zvezda bi odavno bila bara bara sa Jugovicem. Ronila po 2-3 ligi sa sve Kajganicima i Perunicicima. Alo bre nema se za kotizaciju, dovode se igraci koji se ne placaju... i u krug RK , MRK, ORK, i drugi RK - ovi...
Usrećio se
Imaće od koga da nauci kako se pije. Iz Zvezde,gde god da igrac ode,napravio je dobar izbor.
rukometas
Sa Bugarinovicem Leotar ce sigurno imati kvalitetniji tim od Zvezde.Sve sto je dobro odlazi iz Zvezde. Odlaze zbog lose materijalne situacije i zbog nestrucnog rada i bahatog ponasanja Perunicica.Samo poslednjih godinu dana odose iz Zvezde Sotic i Ivanovic u Partizan,Babic u Metaloplastiku,Milosavljevic i Kljajic u Zeljeznicar Nis itd.,sada Bugarinovic u Leotar.Zvezda nema ni Upravu,ni predsednika kluba itd.itd.
Vatra
Kako nema ? Kajganic je keva i cale. On sada vodi ligu sa Blagojevicem... Ima da izgori nesto...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.