Почетна / Рукомет / Супер лига

Шапоњић у Звезди

Претходну сезону овај момак рођен у Чачку је провео у Новом Пазару и имао врло запажену улогу у тиму
ФОТО: rkcrvenazvezda.rs

Црвено-бели настављају да ојачавају редове. Параф на уговор ставио је пивотмен Стефан Шапоњић (22).

Реч је о момку пониклом у звездиној школи који се на Маракану враћа после пет година.

Претходну сезону овај момак рођен у Чачку је провео у Новом Пазару и имао врло запажену улогу у тиму, а за црвено-беле дебитовао је пре шест година када су црвено-бели играли финале Купа Србије. По одласку из Звезде три године је био члан панчевачког Динама, са којим је био вицешампион Србије.

Шапоњић је треће појачање црвено-белих. Претходно су сарадњу са Црвеном звездом договорили Шапоњићев саиграч прошле сезоне у Новом Пазару, голман Јанко Гемаљевић и десно крило Мокре Горе Богдан Утвић.

Коментари36
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kamata
Zvezda dok isplati dugove bivšim igračima taman ce imati ovim novima da da platu, za jedno 10 meseci otprilike...
cosa
A gde mu je drug Slavuljica sto nije u repki
Sok
Bravo!
Navijac
Stipendiju je trebalo da dobije svih 16 igraca koji su bili na evropskom prvenstvu u Sloveniji.Dobilo ih je 6, 7.Sta se tu desilo i na koji nacin su ovi momci dobili stipendije a ostali ne, ko ce ga znati.
Прикажи још одговора
Mikula
Igor Cagalj potpisao za Metaloplastiku. Mozda i najjace pojacanje za SEHA ligu . Metaloplastika napravila odlican posao. Momak ce pokazati da je mozda buduci stub odbrane reprezentacije napokon ce dobiti sansu da pokaze pravi potencijal uz pravi rad u klubu sa save !
Realno
Njegov kvalitet je ispod nivoa ekipe i kluba kakav je Metaloplastika!Samim tim što je tu toliko godina i nije “dobio” sansu govori o njegovom kvalitetu.
Kada
Misle da od Dosena naprave pivota, tolike godine tu a nije dobio pravu sansu
Прикажи још одговора
Željko Pavlović
Bravo!
NP
Kurteši i Lisica u Pazaru, pravi se ekipa za SEHA ligu!
Jedinstvo
To bi ti voleo, sva sreca pa tvoja laprdanja nikog ne interesuju. A ovako ces morati bar jos neko vreme da sedis na tribinama, da pljuješ i čupaš to "malo" kose sa glave
Gazivode
Katanac na bravu i u treću ligu!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.