Почетна / Рукомет / Супер лига

Јагодинке до титуле шампиона без пораза

Рукоматшице Јагодине су и прошле године биле првак државе. Уз титулу, ЖОРК „Јагодина“ има и најбољу играчицу првенства Србије, голгетерку тима Ивану Митровић
ФОТО: И. Веселинов

Рукометашице ЖОРК „Јагодина“, члана суперлиге Србије, овогодишње су шампионке државе, без пораза, са 26 победа и два нерешена резултата, што је историјски успех клуба.

Рукометашице и руководство клуба сутра ће, у Скупштини града, примити председник Скупштине Драган Марковић Палма са сарадницима, саопштено је данас из његовог кабинета.

Последњу утакмицу овог дела првенства рукометашице су одиграле у недељу у Јагодини са екипом „Младост“ из Нове Пазове и победиле са 36:22 (20:10).

Рукоматшице Јагодине су и прошле године биле првак државе. Уз титулу, ЖОРК „Јагодина“ има и најбољу играчицу првенства Србије, голгетерку тима Ивану Митровић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lola
pa zar nije veliki trener Saja najavljivao kako će biti prvak ove godine...da da, sad će da prosipa ovima u Aranđelovcu kako je imao povređene igrače...neka rukovodstvo kluba anketira igračice i piota kako se trenira odnosno ne trenira i kako čovek ne zna ništa .....u Aranđelovcu su svi redom bolji treneri od selektora...sramota.. svaka čast Dragane markov..pokazao si neznalici kako se vodi ekipa i da si gazda u iszoj a ne kao dotični selektor da dozvoli klanove u ekipi i da mu postavku i igru i treninge vode pojedini igrači LJUBIMCI... Bekament podhitno treba da počisti par loših ljudi iz ekipe i da krene polako
R1
Giga M,,, imao je ekipu svakog da razbije 10r,ISTINA ISTINA ISTINA
Giga Moravac
Pa zašto ste tako kritički nastrojeni prema njemu? Nije imao naklonost sudija, prosto, svi su želeli da ga vide na kolenima. Mislim da mu je titula oteta pre početka prvenstva. Pišem ovaj komentar a znam da ga neće objaviti.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.