Почетна / Рукомет / Супер лига

Јагодинке сачувале круну, тим из Поморавља поново шампион Србије

Чак и у случају истог броја бодова на крају изабранице Драгана Маркова су боље у међусобном скору јер ни један првенствени обрачун са освајачем Супер купа и Купа Србије нису изгубиле ове сезоне
ФОТО: И. Веселинов
Бекамент ББ – Јагодина 20:20 (13:11)
Дворана: Шумадија. Гледалаца: 500. Судије: Антић и Јаковљевић (Београд). Седмерци: Бекамент ББ 4 (3), Јагодина 2 (0). Искључења: Бекамент ББ 8, Јагодина 4 минута.
БЕКАМЕНТ ББ: Којић, Атанасковић 4, Радојичић, Прековић, Радоичић 1, Анић 4 (3), Станојловић, Илић 2, Симић, Милић 1, Рајовић 3, Грбић, Агатуновић 1, Нићифоровић, Качаревић, Ранчић 4.
ЈАГОДИНА: Аџић 1, Богојевић, Жижић 1, Митровић 8, Сивчев, Нишавић 3, Татар 1, Јевтић 3, Алексић, Јовановић, Ашанин 3, Ђурашиновић, Глишовић, Стојановић, Степановић, Вучковић.

 

Иако је у игри још шест бодова, таман колико дели ова два тима на табели, после ремија под Букуљом јасно је да је Јагодина и теоретски одбранила шампионску круну.

Петнаестак минута пре краја меча Аранђеловчанке су имале четири гола предности и чинило се као да ће неизвесност око новог шампиона продужити и на преостала три кола, али нису тако мислиле и гошће из Јагодине у чијим редовима је опет била врло расположена Ивана Митровић.

На другој страни Ана Качаревић је држала домаће које су шест минута пре краја меча имале плус два (20:18). Међутим, Ивана Јевтић и Анђела Нишавић су биле прецизне за коначних – 20:20.

Семафор седмог кола плеј-офа:
Зајечар – Медицинар 37:24 (18:10)
Бекамент ББ – Јагодина 20:20 (13:11)
Недеља:
18,30: Наиса – Младост
Табела: Јагодина 33 бода, Бекамент ББ 27, Наиса 18, Зајечар 10, Медицинар 8, Младост НП 4.
Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sabac
Samo Medicinar sa 15 miliona budzeta je peti i to nikome ne smeta.Trener Sandra Kolakovic kaze da je cilj ispunjen ulaskom u play off!!!???? Pa ima li ko normalan? Dosta prodavanju magle..Gradski oci bi trebali da reagujumZa cega se novac daje? 10 dovedenih igracica na pocetku pa odpustanje istih da bi se zavrsilo na staroj prici da se ekipa sprema za uzimanje titule ali sledece sezone? Ko je tu lud?
Nađa Rukomet
Amaterska liga u kojoj biti prvak države ne znači ništa.Definitivno više niko ne prati ženski rukomet.Žalosno!
Peroo
Sigurno je da je liga losa, da je losa organizacija, da se vise paznje obraca na muski rukomet nego na zenski, ali to ne umanjuje uspeh ovih devojaka niti trud, rad i zelju svih devojaka koje igraju kakvu takvu ligu. Ako mislite da je bas toliko amaterska zasto ne probate da igrate? Iznenadili bi ste se kvalitetom i umecem koje imaju dosta igracica. To sto ih malo ljudi gleda i misle da su u inostranstvu mnogo kvalitetniji igraci i takmicenja ne znaci da takvog kvaliteta nema i kod nas. A biti prvak drzave u bilo kom sportu i bilo kakvoj ligi puno znaci bilo kom sportisti. Makar znaci ovim devojkama.
Peroo
Bravo devojke. Zasluzena titula. Niko nije bio bolji od vas.
Giga Moravac
Pare u torbici, a leđima nije 'ladno.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.