Почетна / Рукомет / Супер лига

Металопластика уз 12 голова Воркапића боља од Динама

Војводина, бранилац титуле, лако изашла на крај са Партизаном
ФОТО: Н. Неговановић

Металопластика – Динамо 34:31 (19:15)

Шабац - Дворана: Зорка. Гледалаца: 1.200. Судије: Мошорински и Панџић. Седмерци: Металопластика 6 (6), Динамо 9 (8). Искључења: Металопластика 12, Динамо 12 минута. Семафор:  7:2 (10), 12:7 (18), 16:13 (26), 21:16 (31), 22:20 (38), 29:25 (52).

МЕТАЛОПЛАСТИКА: Будоић, Воркапић 12 (5), Писарић 1, А. Бабић 3, Дошен. Бомаштан, Јандрић, Ђукић 1, Мићић, Матичић 3, Тодоровић 1, Рашић, Гојковић 3, Милић 6, Тркуља, Д. Бабић 4.

ДИНАМО: Милошевић 7 (4), Пилиповић 5 (4), Радановић 2, Стојановић, Димитријвић 3, Савић 1, Јездимировић 3, Јовановић, Павловић, Златановић, Дистол, Миленковић, Баруџић 3, Костадиновић 3, Вучковић 4, Радовановић.

 

Већ после уводних пет минута било је јасно ко ће господарити тереном читав меч. Домаћи тим је одмах наметнуо ритам, био одлучнији и прецизнији, а у 8. минуту је на семафору стајало 7:2.

Није помогао ни тајм аут Ивана Петковића, стратега Динама, јер је његов тим деловао прилично одсутно и незаинтересовано. То је одличан тим Металопластике умео да искористи, па како је време одмицало предност Шапчана је расла.

Тек у 20. минуту голом Баруџића Динамо је стигао на два гола заостатка, али брзо је успео шансу да прокоцка, што се не може рећи за ривала, који је преко Милана Милића погодио.

У тим моментима на голу домаћег тима одличан је био Тодор Јандрић, захваљујући његовим интервенцијама Металопластика је успела да развије брзе контре и постигне лаке голове преко Воркапића и Матичића.

Шапчани су имали одличну серију, везали неколико добрих напада и то је одмах дало резултат, па је на семафору стајало 21:16. Тада је дошло до опуштања у домаћем тиму, па је уследило неколико грешака, а гости су се на другој страни разиграли и успели да споје неколико квалитетних одбрана, Динамо је постигао лака три поготка и дошао на минус три 22:19, а потом су Панчевци преко Пилиповића поново били прецизни са линије седам метара и погодили за 22:20.

Разиграла су се касније крила домаћина, Виктор Матичић и Вукашин Воркапић, одржавали су разлику. Панчевци су одлучили да заиграју нешто оштрије, што није пријало домаћем тиму, који је при резултату 30:27 остао са играчем мање, Иван Димитријевић је погодио за 30:28, али је на другој страни Воркапић био немилосрдан. Истина, имао је одличну подршку и у десном беку Милану Милићу.

Голом Дејана Бабића два минута пред крај меча Шапчани су дошли до плус три и тада је сусрет био решен.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mile
A ostali rezultati??? Pa ne igra se samo plejof!!!
Nis
Severnjaci ne brinite se vi za Vujovica. Vidimo se mi na terenu. Koliko kostamo nije vasa stvar
Nort
Mi želimo Vujovića što duže na klupi Želje! Nagledali smo se mi Vas već 4 puta ove god , znaš dobro kako je to izgledalo! Nego, mi spremni a vi ??? Slana bara ne pada !!!
Navijac
Svaka cast Vorkapucu, ali treba spomenuti i ostale momke.Svi su bili dobri.
Stanic20
Znaci Vujovic nece biti ni drugi sa najskupljim timom u istoriji superlige. Hahaha. Ovaj Vorkapic sledece sezone Barcelona.
DM
Za neupucene, Vorkapic je pre mesec dana produzio ugovor sa Metaloplastikom, i ostaje u Sapcu jos dve godine...
Bulatovic
Sprema se kradja u Ns
Прикажи још одговора
Odbrana!?
19 golova prvo poluvreme primio Dinamo, a Partizan 20...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.