Почетна / Рукомет / Супер лига

ОДЈЕЦИ ДЕРБИЈА - Вучковић: Нема ко да научи децу, изгубила су свако поштовање, зато смо ту где јесмо

Да се разумемо, нису криви млади играчи колико људи који не знају да их едукују – наводи Ненад Вучковић
ФОТО: В. Марковић

Динамо је у Београду савладао (30:27) Партизан у четвртфиналу Купа Србије и пласирао се на завршни турнир.

Један од најбољих у редовима Панчеваца Ненад Вучковић важи за великог борца, али веома коректног играча, који у богатој каријери није имао ни једну једину мрљу. Ипак, на утакмици са Партизаном, искусни бек је испровоциран од младог Вука Миленковића.

- Плануо сам  јер није први пут, и на претходном мечу ме Пижурица провоцирао. Да се разумемо, нису криви млади играчи колико људи који не знају да их едукују. И ја сам био клинац, играо у јачој лиги него што је ова, па ми није пало на памет да не поштујем старије и искусније играче. Зато што нема ко да научи децу, што су изгубила свако поштовање, зато смо ту где јесмо. Неко би требало да им каже да кад оду у иностранство, а буду имали овакав однос, брже ће се вратити кући него што су отишли. Ни не чуди онда што нам млади играчи иду у Румунију, Турску, Бугарску или Израел.

Коментари25
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Orhan
Zašto plačeš bato bre bato bre...
Yeshua
S glede čuvene Partizanove škole rukometa izneo bih dve stvari. Prošle godine, na kvalifikacijama za državno prvenstvo M-16, trener Partizana drži motivacioni govor pre utakmice sa Studentskim gradom u kome traži od svoje dece da lome, tuku, povređuju, provociraju protivnika i da ga ne zanima kako će pobediti, ako treba krv onda krv. Druga, izjava mog klinca čiji je tim prošle godine osvojio bronzu na tom istom državnom prvenstvu u istoj starosnoj selekciji a koja otprilike glasi "tata, ovi iz Partizana svi igraju kao divljaci, u svim selekcijama, i matori i mlađi...". Toliko!
dundo
,,Tucite svoju decu čim počnu da liče na vas...'' (Duško Radović)
dundo
Brundo nema nikakave veze sa dundo, ali si u pravu. To i ja kažem. ,,Od batina dete neće biti bolje, ali će vama biti lakše!'' (D. Radović).
brundo
"I danas su neki roditelji vaspitavali decu u tuđoj kući", "Jedan roditelj je zavapio na roditeljskom sastanku: "Dajte mi dobro dete, pa ćete videti kakav sam ja otac!"- Duško Radović
Rukometasica
Vucko je jedan gospodin covek i primer pravog sportiste! Deca su nam nevaspitana i ne znaju za postovanje! Vaspitajte svoju decu, bolje nego sto ovde komentarisete!
..
@hvala - odavno ne procitah BOLJI KOMENATAR!! BRAVO!!
Trener
Bravo za komentar
Прикажи још одговора
Maestro
Ti si se vratio da pomognes srpskom rukometu, a ne zato sto nisi imao gde??? Malo ozbiljosti.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.