Почетна / Рукомет / Супер лига

У Ниш долазе Хрват и Словенац

Нишки Железничар потписује пивотмена и десног бека
ФОТО: РК Железничар

Хрватски интернационалац Анте Бабић (21) и Словенац Јан Горела (25) сутра треба да парафирају уговор са нишким клубом.

Бабић је играо за Дубраву, а у последње две и по сезоне био је члан Татрана Прешова, уз скромну минутажу. Остварио је висок учинак на тестовима против Битољчана.

Десни бек Јан Горела наступао је за Копар. На првој провери био је неубедљив, али је зато на другој имао солидан учинак.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vojvodina
Vujovic je nas jedini rukometas koga bi u svakoj rukometnoj dvorani i rukometnom gradu u svetu prepoznali, budite ponosni što je nas.
Jovo
Vejin napustio Zeleznicar. Polako tone brod...
Nauticar Vuja
Ma dje tone Brod plovi Mislim nije jos usplovio Ali je vec pobedio na regati
DECKO AA NAPLATNE RAMPE
Radovao se decko sa naplatne sto Vujovic dolazi u Nis.Radovao pa prestao. Sta radi po Nisu i kako vodi Zelju smucio se svima.Menjaj kada ima ko da plati.Vodi ih zedne preko vode.Pricqj ima kako se pravi topla voda. I OBAVEZNO NA KLADIONICU. ZA TO SI SUPER. I DALJE OD SAVEZA.LOS SI COVEK!!!!!
vuksan
repley@Ponovo u školu da bi čitaoci mogli da razumeju šta piše.
Repley
Vi CE te nekog Da ocenjujete. VUJA JE JEDINSTVEN. Kako vas nije Sramota. VOLI TE LOZNICA VUJOO I CEO SVET. TAKVA LJUDINA JOS SE NIJE RODILA. SRAM VAS BILO ZA TOG COVEKA Koji nas se Proslavio, da nesto komentari sete. KOLIKO ZLOBE U NASEM SRPSKOM NARODU. NEMOGU DA VERUJEM. POKUSAVA COVEK DA NAM OJACA I LIGU SAMIM DOLASKOM DA SKRENE SVOJIM IMENOM DA SE U SRBIJI IGRA JOŠ RUKOMET... ŠTA TO LJUDI RADITE VISE.
Прикажи још одговора
Miki
To vujo majstore
Katanac
Vujo kralju, trosis kao da ides na titulu u asobal ligi. Uzeces titulu, ali cete za 2 godine u bankrot,a ti ces otici dalje. U tome je poenta.
Mikica
To majstore, pokazao si se u prvoj polusezoni. Daj sad jos 5 novih da pokazes kakav si trener. Iskusno, igraci te nacine trenerom.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.