Почетна / Рукомет / Супер лига

Звезда изгубила од Спартака у Београду, Партизан сигуран, лекција Шамота Новопазарцима

Кикинда против фењераша Слоге стигла до четврте победе у низу, тријумф Металопластике у Костолцу
ФОТО: И. Веселинов

Црвена звезда – Спартак 22:27 (9:14)

Београд - Дворана: Шумице. Гледалаца: 200. Судије: Ковач (Косовска Митровица) и Милосављевић (Звечан). Седмерци: Црвена звезда 5 (2), Спартак 3 (2). Искључења. Црвена звезда 10, Спартак Војпут 4 минута. Семафор: 1:4 (9), 5:9 (20), 5:12 (25), 15:15 (38), 17:17 (40), 17:22 (48), 20:23 (52).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чоловић, Пешић 2, Хорват, Лазић 1, Лаковић 3, Туфегџић, Љубојевић 2, Љубеновић, Бугариновић, Херцеговац, Димић, Ђорђијевић 2, Рајичевић 6 (2), Јовановић 1, Стошљевић 5, Јокић.

СПАРТАК ВОЈПУТ: Росић, Ж. Пеић Тукуљац, Ј. Пеић Тикуљац, Колунџић, Шукић, Јанковвић 5, Спремо, Којадиновић 2, Пјевалица, Каран 6 (2), Петровић 7, Ристић, Максић 1, Леовац 2, Стефановић 4, Арђелан.

 

Суботичани су на полувреме отишли са пет погодака вишка. Усплеи су црвено-бели да стигну до изједначења у 38. минуту преко Јовановића уз Звездину серију од 5:0 почетком другог полувремена.

Ипак, црвено-бели нису издржали дуго, кључну серију од 5:0 суботичани су направили између 40 и 48. минута (17:22) и обезбедили нове бодове.  

Коментари28
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bcs Šabac
Kum objasnio.
Laloš
Bravo za Kikindu!!!
Кум Георг Видерер
Патизан са Мокром Гором, рутински без некакве велике растрзаности у игри.Рудар са овим поразом дефитивно у супер Б, а управи шапчана заиста остаје да се забрину за игру, пошто сулудо трчање по терену и овај пут је дало резулутат, али то није игра која се играла у Шапцу. Крила шапчана сa постигнутих 25 голова, од 36 постигнутих, је логично против оваквих екипа попут Рудара. Када су крила избачена из строја (Динамо и Пазар), шапчани губе глатко. У плеј офу, немају шта да траже са таквом игром. Динамо протутњао кроз Београд и показао како се држи континуитет.Нејасно је заиста шта се дешава са екипом Звезде, док се Спартак озбиљно умешао у причу за плеј оф након пораза Пазара. А када већ пишем о НП- у том тиму нешто дебело не штима, пошто сам стекао утисак као да играчи нису желели да играју.Наставак сезоне ће свакако донети објашњење.Утакмицу у Пожеги нема смисла ни коментарисати. Угл.Први део готов,Три екипе за ПЛФ сигурне, од те три једино Динамо може да помрси конце Воши и Нишлијама
Colovi
El se pise 9 utakmica plus 4 utakmice u plejautu ili 9 kola, cetvrt cola, dvoje kola ili na colove?
Mile
Prijatelju, pa ti si doktor nauka! Ispao si prostiji od nas prostackih seljaka, pa si poceo da nam izlazes neke naucne radove sta je sad a sta je buducnost. Realnost je da ti nemas pojma. Ima jos 9 kola, plus 6 kola u plejautu (12 bodova), mnogo bodova je u igri. Tako da tvoja recenica ko definitivno ispada ne pije vodu.
Прикажи још одговора
Lauda
Kad igra Zvezda veci strah kod protivnika uliva Perunicic nego cela postava.Jedino da se on malo podmladi pa odigra deset minuta kad zagusti.
sportista
Igrao je Perun pre tri godine pa je ispao smesan. A on misli da je svemocan.
zvezdas Ljutica
Zvezda nikad gora iako je i prosle godine bila poslednja u svojoj grupi. Perunicic je bukvalno rasturio tim i klub Zvezde i zato vise niko od pravih zvezdasa i ne dolazi na utakmice. Strasno je da na utakmicu dodje samo oko pedesetak gledalaca i to uglavnom njegovih zemljaka i partiskih pristalica.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.