Почетна / Рукомет / Супер лига

Партизан могао до другог места, на крају једва извукао бод

Црвена звезда лако изашла на крај са фењерашем из Пожеге, Динамо и даље стопостотан
ФОТО: М. Рашић

Партизан – Спартак 30:30 (18:15)

Београд - Дворана: Бањица. Гледалаца: 200. Судије: Секулић и Јовандић (Панчево). Седмерци: Партизан 6 (4), Спартак 1 (1). Искључења: Партизан 8, Спартак 10 минута. Семафор: 2:3 (9), 5:4 (11), 8:6 (14), 10:10 (18), 14:11 (21), 16:15 (28), 21:18 (34), 25:20 (40), 27:26 (50), 28:28 (54), 29:30 (59).

ПАРТИЗАН: Ерић, Бандука 6, Грубић, Радовановић 3, Минић 4 (1), Микић, Илић, Пижурица, Ђуричић, Трнавац, Јовановић, Стевановић 11 (3), Миленковић 1, Мићић, Шотић 5, Бутулија.

СПАРТАК ВОЈПУТ: Росић, Ж. Пеић Тукуљац 1, Л. Пеић Тукуљац, Колунџић, Шукић 3, Јанковић, Спремо, Којадиновић 3, Пјевалица, Каран 9 (1), Петровић 7, Ристић, Леовац 4, Стефановић 3, Арђелан.

 

После убедљиве победе у прошлом колу над Мокром Гором Суботичани су и на тешком гостовању у престоници успели да приграбе пола плена, а били врло близу чак и тријумфа.

У наставку меча, Партизан је до 40. минута има период игре у коме је све држао под контролом стигао и до пет голова предности.

Међутим, Суботичани нису имали намеру да се предају, стрпљиво су користили указане прилике и серијом 4:1 стигли на само гол заостатка средином полувремена.

Црно-бели су успевали, све до уласка у последњих пет минута меча, да углавном имају гол, два предности, да би у 56. минуту преко Жељка Пеића Тукуљаца стигли и до вођства (29:28).

Уследила је неизвесна завршница у којој је Којадиновић Путаре довео у вођство, а Младен Шотић је обезбедио бод његовом тиму.

Семафор 10. кола Супер лиге:

Петак:

Партизан – Спартак 30:30 (18:15)

Црвена звезда – Слога 29:15 (15:8)

Мокра Гора – Динамо 22:29 (11:14)

Субота:

18.00: Обилић – Шамот

18.00: Рудар – Кикинда

Недеља:

18.00: Нови Пазар – Металопластика

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SU
Pogledah utakmicu na YT, na početku sam hteo uljudno da napišem ovu sugestiju "G. Butulija pazite na aut liniju, često ulazite u teren, što je nedozvoljeno." Jeste cepidlačenje, ali kad ima i ulogu igrača onda je to kršenje pravila. Kad sam pogledao i 2 poluvreme kad ulazi u odbranu, onda ne mogu biti tako uljudan, nago napisati " Butulija, tvoja igra u odbrani je prljava, pokvarena i kukavička. Ajd' što je prljava i pokvarena, (što te karakteriše kao takvog) i što nije fer, sportska i ljudska, nego je opasna. Zar treba da nekoga osakatiš i ubogaljiš da bi osvojio 2 boda? Takvim divljaštvom ne možeš nadomestiti svoje neznanje i nesnalaženje u prezahtevnim ulogama za tebe. Pišem o situacijama na 1:24:13 (ubacivanje kolena i nogatanje) i 1:25:25 (divljački lakat u glavu). Inače, znam šta je rukomet i znam razliku između srčanog/grubog igranja i podlog, prljavog, kukavičkog i nadasve opasnog igranja. Butulija, želim ti sve najbolje, a to je, da evoluiraš u fer i plemenitog sportistu.
Profesor
Budi se i Kacki Jugovic , Loznicu su pobedili vise nego ubedljivo sa deset razlike. Ako ekipa ostane na okupu i sledece godne Jugovic se sigurno vraca tamo gde mu je i mesto u super ligu. Podrska za rukovotstvo kluba Mirkovica , Rudica, Dukica, Zeca i ostale clanove kluba koji su svojim znanjem i trudom pokazali kako treba da se vodi jedan uzoran sportski kolektiv kakav je kacki Jugovic.
Lala
Mokra Gora je igrala u Pancevu kao domacin.Momci iz Zubinog Potoka docekani su burnim aplauzom Pancevacke publike i odigrali su onoliko koliko su mogli.Zelim im sve naj bolje u nastavku prvenstva.
AntiAntilegenda
Pogledajte samo dužinu trajanja domaće ekipe i gostiju....hvala
Antilegenda
Što bi rekli neki, uvek smo znali da priredimo toplu dobrodošlicu gostima iz inostranstva. Čestitke Kikindi na pobedi u Kostolcu uprkos zanimljivom suđenju sudijskog para Nikolić/Cvetković!
Кум Георг Видерер
Гледајући утакмице, чини се да је новогодишња трговина већ почела. Партизан и Спартак, кец за кец.Партизану двољно и бод за наставак трке, док се Спартак са бодом из ове и победом из претходне утакмице измакао из опасне зоне.Партизану свакако и уколико буде потребно, решавати ће Саша.Звезда и Слога.Сигурно је да би управи Пожежана било паметно да склопи дил са савезом, и да без драконских казни иступи из лиге,пошто ово је заиста мучење и брука.Динамо без и мало муке одрадио посао у Зубином Потоку.После доброг залета пад је евидентан, две утакмице у низу, а шта је тачан разлог, велико је питање.Врло лош стреам, али ми се чини да Вук није био на клупи Мокре Горе.Свакако ће бити интересантна данашња утакмица у Костолцу, где су бодови потребни Рудару и Кикинди, као и сутрашња у Новом Пазару.
Skola ili skulan
@Diletant. Da li si svestan druze koliko si nepismen, Boli čitati tvoj post druże.
Diletant
Vidi se dasi izfudbala i danemaspojma o rukometu..3 za 3 je u fudbalu..u rukometu nema 3 boda za pobedu..ti i ovde kojekakvi , frustrirani, nedokazani i slicno samo pljujete po svemu sto stignete..kakve pare u srpskom rukometu..pa vecina Super lige igra z dz..a kamoli pare za kupovinu..umesto da ljujete uhvatite se nesto pa uradite
Прикажи још одговора
Željko
Bravo za Zvezdu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.