Почетна / Рукомет / Супер лига

Динамо у дербију лако изашао на крај са Шапчанима и остао једини непоражен тим

Шамот убедљив против Рудара, Обилић лако са фењерашем из Пожеге
ФОТО: Н. Неговановић

Динамо – Металопластика 32:27 (15:11)

ПанчевоДворана: Стрелиште. Гледалаца: 400. Судије: Николић и Стојковић. Седмерци: Динамо 5 (3), Металопластика 1 (1). Искључења: Динамо 14, Металопластика 20 минута.

ДИНАМО: Милошевић 6, Пилиповић 3, Радановић, Стојановић 2, Димитријевић 3, Савић, Јездимировић, Јовановић, Павловић 1, Златановић, Дистол, Миленковић 3, Баруџић 3, Костадиновић 6, Вучковић 3, Радовановић.

МЕТАЛОПЛАСТИКА: Будовић, Воркапић 6, Писарић 1, А. Бабић 3, Дошен, Бомштар, Радојевић, Јандрић, Ђукић 3, Матичић 3, Тодоровић 2, Рашић 5, Петровић, Милић 2, Тркуља, Д: Бабић 2.

 

Изузев почетног вођства (0:1) Шапчани више ни једном нису били у предности. Динамо је већ у 8. минуту имао три гола предности (5:2), коју је одржавао до средине првог полувремена. Онда су се коначно Шапчани мало тргли и преко Рашића и Ђукића успели да дођу до изједначења (7:7).

Тренер Панчеваца Иван Петковић је затражио тајм аут који је пробудио његове играче, па су головима Милошевића, Дистола и Костадиновића поново стекли предност од три поготка.

Како је меч одмицао предност Панчеваца је била све већа, а игра све сигурнија.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Кум Георг Видерер
Очекивана и неопходна победа Спартака, док се гледајући стекао утисак да ни Вуку ни играчима није много стало до утакмице.Утакмица између Кикинде и Партизана, са много контраверзних одлука али ниста што виђено није, а о томе сам писао.Партизан МОРА да игра плаy офф и ту се прича завршава.Шамот једноставно и лагално против отписаног Рудара.Рутина.Слога и Обилић-нема смисла трошити речи.Невероватни падови играча Новог Пазара су Звезду враћали више пута у живот и то им се на крају обило о главу на најгори могући начин-деветерац.Нерешен рез би био реалан, обзиром на дешавања током утакмице.Динамо једноставно, рутиниски.Петковић очитао лекцију тренеру Шапчана када је у питању поставка игре.Како се прича и како сам тренер Шапчана овде пише, и криви судије свакако је пре свега сраман начин, а онда и нереалан, пошто Шапчани имају сјајну екипу али уз таквог тренера свакако не перспективу.Уколико Шапчани са њим дочекају други део сезоне и игре за зеленим столом, упитан и плеј офф.
Zenonov paradoks
Najbolji pojedinci nekompletnog 9. kola Stojković/Nikolić i Boričić/Marković.. Kako je tek po ušima od sudijskog para dobila Kikinda... Treba to da se radi, interes je da trener-igrač i kapetan superhipermegatalenatovani Darko Karabatić Stevanović budu u vrhu, a klub traži reprogram za 50 hiljada dinara kotizacije!
Lala
Po iskljucenjima se vidi ko je koga tukao.Nerealan optimizam ubija realnost.Sudije su imale ostar kriterijum ali nisu navlacili ni za jednu ekipu.Naravno ko izgubi ima potrebu da se ljuti.Dinamo je odigrao rutinski,finis utakmice su igrali i omladinci.Dinamo cak nije hteo ni da odigra poslednji napad cekali su kraj i sportski se pozdravili sa rivalima avi navijaci malo realnosti.Napred Dinamo do titule.
Željko
Zvezda da pobedi NP. Igramo kod kuće. Napad je najbolja odbrana. Sa Mokrom Gorom, NP, Šamotom i Obilićem za 4. mesto u šampionatu. Večiti derbi da se ne izgubi.
Realno
Sta se i ocekivalo? Trener gostujuće ekipe smešan.Da li zna da je bio u Pančevu? Tesko.Zakazala Norveska skola. Izgleda da je veliki ovo zalogaj za njega.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.