Почетна / Рукомет / Супер лига

Домаћини се боље снашли: Кикинда срушила Спартак, Звезда боља од Мокре Горе, Бекамент разбио Вождовац

Кикинђани после сигурније и борбеније игре стигли до победе
ФОТО: И. Веселинов

Кикинда – Спартак 29:27 (13:12)

Кикинда – Дворана: „Језеро“. Гледалаца: 450. Судије: Секулић и Јовандић (Панчево). Седмерци: Кикинда 4 (3), Спартак 6 (2). Искључења: Кикинда 10, Спартак 4 минута.

КИКИНДА: Раковић, Кецман, Трнинић 4, Дукатаров, Лисица 6, Голић, Кењало 2, Куртеш 1, Делибашић 2, Мишков, Гамбер, Врговић 2, Трумбеташ 5, Рогљачин, Комарек 4 (2), Мирић 3 (1).

СПАРТАК: Пјевалица, Росић, Пеић-Тукуљац, Колунџић, Шукић 2, Јанковић 5, Спремо, Којадиновић, Арђелан, Каран 3 (1), Петровић 5, Ристић, Максић 5 (1), Леовац 5, Стефановић 2, Абаџић.

Играч утакмице: Ненад Делибашић (Кикинда)

Семафор: 2:3 (6), 8:6 (21), 18:15 (38), 21:16 (43), 21:21 (48), 23:24 (52), 27:25 (57)

 

Заслужено су Кикинђани стигли до друге победе у првенству. После обострано растрзаног првог полувремена средином наставка домаћи су заиграли знатно ангажованије и у 43. минуту стигли до предности од пет голова.

Нагло су међутим пали, па су Суботичани у наредних пет минута серијом од 5:0 стигли до поравнања и неизвесне завршнице.

У самом финишу утакмице више нерава имали су домаћини, а у томе су им помогли и гости са неколико почетничких грешака. Ненад Делибашић преузео је одговорност четрдесет секунди пре краја и својим другим голом поставио коначан исход сусрета.

Семафор петог кола Супер лиге (М):

Пето коло:

Петак:

Кикинда Гриндекс – Спартак ВП 29:27 (13:12)

Црвена звезда – Мокра Гора 31:29 (18:12)

Субота:

19,00: Шамот 65 – Динамо

19,00: Рудар – Нови Пазар 

19,00: Слога ЗФ- Металопластика

21,00: Обилић – Партизан

Семафор трећег кола Супер лиге (Ж):

Петак:

Бекамент ББ – Вождовац 1955 39:27 (20:12)

Субота:

16,30: Медицинар – Јагодина

17,00:  Младост – Бор РТБ

19,00: 1949 – Минаква

Недеља:

16,00: Јуниор – Наиса

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kikinda
Spartak je jaci s bekovske pozicije . Zato su s krilne uzas .
BP
Sta se palis...zajebavam se
Bg
Dobro, nije baš najtalentovaniji u 98 godištu, to je valjda Jovanović i nije "ma sve", ali odličan i perspektivan jeste. Zato je i došao kod Lakovića da se "izbrusi" i ispolji potencijal.
Прикажи још одговора
sportista
Tuzno je i neprijatno da Zvezda i Mokra Gora igraju izjednacenu i uzasno losu rukometnu utakmicu u Beogradu koji je nekad bio svedok fantasticnih rukometnih utakmica.
rukometas
Na kraju je samo dva gola razlike.
Antilegenda
Otkad je Beograd morao postati svedokom tih "fantastičnih rukometnih utakmica", propade sve u rukometu, najpre van Beograda, a na posletku i u Beogradu. Kakve dve uvodne utakmice ovog kola, a smejemo se Holandjanima i Luksemburžanima...
Прикажи још одговора
Djuro
Nema ovde kvaliteta recite mi u oba tima da li je bio ijedan igrac ispod 20god. Igraci oba tima nemogu da naduvaju pluca a igra se 45-50min zato nam timovi ispadaju od luksemburzana izraelaca belorusa... zato ja gledam odbojku i kosarku gde igraju mladi igraci a ne rukometasi od 30tak godina i imaju 1500evra platu(kikinda)a nisu odigrali nijednu medjunarodnu utakmicu zvanicnu u karijeri dok odbojkasice i kosarkasi igraju pola godine za ovu platu ali zato reprezent uvek u top 5 zato danas 12i40h gledajte finale kakav rukomet je mrtav u ovoj zemlji.
Milutin
Kojih 1500evra,ni uplao od toga nemaju igraci Kikinde?Da ima toliko para u rukometu,cvetao bi nam taj sport.
Илија Чворовић
Брате Ђуро све си у праву! Ево спремам се за уживање у одбојци, а рукомет нека гледају мазохисти...
Lala
Mozda samot izgubi od DINAMA pa pocne da pada?
Rodov
Dobra je Kikinda, samo napred.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.