Почетна / Рукомет / Супер лига

Иван Хорват поручује: Јесмо најмлађи, али биће Звезда и најборбенија!

Млади Иван Хорват је прошле сезоне имао ватрено крштење у првом тиму Црвене звезде
ФОТО: РК Црвена звезда

Кадетски репрезентативац Србије и предводник јуниорског црвено-белог тима Иван Хорват ће ове сезоне имати запаженију улогу у чети Ненада Перуничића.

Млади средњи бек је само један од момака који би требало да заблистају на рукометном небу, а уз Алексу Туфагџића, Матију Николића и Стефана Петрића, чиниће праву будућност за црвено-беле.

У односу на претходну сезону екипа је прилично нова, али и млађа – рекао је Иван Хорват.

Стигло је неколико играча, а ту смо и ми млађи, који тек треба да се доказујемо. За нас је ово прва сезона у којој ћемо добити већу минутажу, па се надам да ћемо дати већи допринос Звезди.

Ваш тим ће бити један од најмлађих у лиги?

Надам се и најборбенији. Никоме нећемо допустити да нас лако победи, даваћемо максимум, борити се до краја, јер то је наша обавеза. Наш циљ је плеј-оф и све ћемо урадити да дођемо до четири најбоља тима у регуларном делу. Мислим да ово може да буде добра сезона, да урадимо неке добре ствари, без обзира што су нас многи потценили.

Били сте члан репрезентације која је летос у Хрватској изборила пласман на Светско првенство у Македонију?

Направили смо солидан резулта и мислим да нећемо стати на томе. Најдрагоценије је искуство које смо стекли, значиће нам доста већ ове сезоне – рекао је млади Хорват.

Семафор трећег кола Супер лиге:
17,30: Шамот – Кикинда
18,30: Партизан – Нови Пазар
19,00: Слога – Спартак
19,00: Рудар – Мокра Гора
Недеља:
18,00: Црвена звезда – Динамо
19,30: Обилић – Металопластика
Табела: Динамо, Шамот и Мокра Гора по 4, Кикинда, Металопластика и Црвена звезда по    3, Обилић 2, Партизан 1, Нови Пазар, Спартак, Рудар и Слога без бодова.
Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dare
Samo napred momci, bez straha sa respektom,nedajte se. Ucite i upijajte znanje i savete od starijih i trenera. Uzivajte u igri! Pred vama je tek budućnost! Aco, he he he bice da mu verovatno otac nije bivsi selektor, trener... toliko, nepotreban komentar. Daj te podršku toj deci, a ko je bolji,losiji..... pokazaće vreme!
aca
Veselinovicu nisi do kolena
Grk
Samo ja znam ko je talentovan a ko nije, nemojte da mi se mesare u posao. Mene je lično predsednik ovlastio da to radim.Dobro ste čuli - predsednik Boza!
Mile
A taj Veselinovic nije nikome do kolena. Mali naduvenko!
Rukometaš
Bravo momci samo hrabro napred! Ako sad ne igrate kad ćete, pokažite da vredite! Nego je šteta što se rukomet u Srbiji igra samo za i zbog sudija i kontrolora ☹️
Dadilja
Tako je kovac

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.