Почетна / Рукомет / Супер лига

Ко је избрисао лиценце рукометаша Партизан?!

Да ли је шампионат нерегуларан већ после првог кола

Да ли је Супер лига за мушкарце већ после првог кола постала нерегуларна или је у питању нека формалност, тек једно је евидентно, лиценце играча Партизана су биле на сајту, а потом су уклоњене.

Црно-бели су играли у недељу утакмицу против Металопластике од 18 часова, а лиценце играча су се појавиле у 17.40, да би већ исто вече нестале са званичног сајта лиге?!

Ни до данашњег дана се стање није променило, па се поставља питање како је могуће да Партизан одигра утакмицу првог кола, а да пре и после ње нема регистроване играче, што је главни услов за старт у сезони.

Црно-бели су предали захтев за лиценцирање последњег дана, 13. септембра, док су у исто време тражили дозволу за репрограм од 50.000 динара, али им је директор Лиге, Зоран Лазаревић рекао да он није надлежан за то и преусмерио „случај“ на РС Србије.

Тим из Хумске је са Савезом постигао договор и добио зелено светло да игра са Металопластиком.

Није тајна да једини човек који лиценце поставља али може и има права да их уклони са званичног сајта јесте директор Лиге Зоран Лазаревић

ДИРЕКТОР ЛИГЕ БЕЗ ОДГОВОРА - ЛАЗАРЕВИЋ ЗАНЕМЕО

Зорана Лазаревића, директор Супер лиге Србије контактирали смо јуче у жељи да сазнамо шта се дешава са лиценцирањем. Захтевао је да питања добије искључиво путем званичног мејла, што је и урађено, али до закључења броја одговори нису стигли у нашу редакцију.

Питања које су послата директору лиге:

1. Зашто је Партизан само у недељу имао лиценце, а потом су скинуте са сајта? Како нема само њихових лиценци?

2. Партизан је тражио репрограм котизације, рекли сте да нисте надлежни?

3. Ко још није платио котизације?

4. Да ли је прво коло првенства регуларно пошто Партизан нема лиценце?

СРЕЂЕНА СУПЕР Б ЛИГА

На сајту Супер Б лиге се појавило саопштење у коме директор Иван Миливојевић истиче како је „неки појединац по свом нахођењу додавао и брисао лиценце службених лица“.

–  Сад је све у реду, после саопштења и писања Журнала није било више проблема. Уредно су лиценцирана сва службена лица – рекао је Миливојевић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Saznanjeeee
Na osnovu saznanja koje poseduje odredjeni broj rukometnih ljudi u Srbiji, sadasnji direktor SRLS Zoran Lazarevic - Lakila bio je dozivotno suspendovan iz rukometa ali su ga pomilovali cuveni BASK-ovac Gemba preko tadasnjeg genseka Alivojvodica. Nicija nije gorela do zore
Istina 2
Uskoro
Istina
Nebitan je Lazarevic, zna se ciji je on covek od poverenja. Oglasi se covece, javnost trazi odgovore!
Прикажи још одговора
Pilulica
Direktoru SRLS više ništa ne može pomoći. Sklonite ga već jednom, i pomozite rukometu!
klisa united
Novi direktor lige dolazi iz grada rukometa!
futog
Niti je to grad rukometa niti je taj planiran. Gresite kao Laza!
Rsv
Nedamo Sufu
Marina Tucakovic
E pa Bozo legendo red bi bio da ti na cuvenom sajtu RSS objavis autorski tekst i sve lepo objasnis sta se desava u RSS. Od izbora trenera Novog Pazara, izbora selektora, Mokre Gore i EHF, Lazinog pisma v.d. genseka i sapostenja klubovima, Prevarinog saopstenja, licenci Partizana, Dijamantovog (u sve se mesa) imenovanja za koordinatora u muskom rukometu, kvoruma na UO, komisiji za izradu novih akata RSS, dogovorima u Ministarstvu 3 delegacije itd i td. Da ne bi smo jurili Poverenika za informacije od javnog znacaja: Otvori dusu...
Sz
Sta je to sa rukometni???

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.