Почетна / Рукомет / Супер лига

Милосављевић из Звезде и Михаљевић из Ловћена појачали Железничар

Железничар би припреме за наредну сезону требало да почне 19. јула, када ће тренер Веселин Вујовић обавити прву прозивку у Чаиру
ФОТО: rss.org.rs

Досадашњи рукометаши Црвене звезде и Ловћена, Марко Милосављевић и Данило Михаљевић, од данас су нови играчи нишког Железничара. Њих двојица су са клубом из Ниша потписали трогодишње уговоре.

Марко Милосављевић, доскорашњи леви бек Црвене звезде, рођен је 1998. године и тренутно с јуниорском репрезентацијом Србије спроводи завршне припреме за Европско првенство у Словенији.

Данило Михаљевић, рођен 1997. године, досадашњи је голман Ловћена са Цетиња. Он је бранио за Црну Гору на недавним Медитеранским играма у Тарагони.

Железничар би припреме за наредну сезону требало да почне 19. јула, када ће тренер Веселин Вујовић обавити прву прозивку у Чаиру. 

Коментари41
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Beogradjanin
Svi nesto rade i dovode nove igrace a iz Zvezde samo odlaze. Jadna Zvezdo sta dozivljavas, koliko si daleko od titule. Igraci ti igraju bez para a pored toga beze i od trenera koji ih maltretira u svlacionici i svi nazaduju sa nestrucnim radom i nije slucajno sto su poslednji na kraju prvenstva sa samo jednim osvojenim bodom od deset mogucih.
Legija
Koliko Nislija ima u ekipi!? Za koga grad dake pare za legiju stranaca.
F17b
Da je pao na doping kontroli, bilo bi na zvanicnom sajtu ADAS (anti doping agencija Srb) i to NIJE moguce da se prikrije. Da se ne zvoni na sva zvona, da, ali da se pad na doping testu prikrije, to ne.
F17a
Zivkovic je pao na doping kontroli, cisto da se zna. Jbg voli covek da se opusti posle utakmice. Sifra magicni prah
Прикажи још одговора
Rukometas
Marsenic je Srbin I zato igra za reprezentaciju ponosne Srbin. Ostali su bili tu dok nisu nasli svoj interes kad su uzeli neku lovu pokazali su pravo lice Poturice
Pocetak
Juniorski reprezentativac? Pa treba da napisete kako je prvi put zavrsio u rep posto nema Jovanovica, Vignjevica i jos dva ili tri beka posto nikada ne bi kao sto i nije bio pozivan.
Kraj
Za tebe nema mesta ni tada ni sada ni nikada... Sta da se radi
nastavak
Nije pozvan zbog neigranja Jovanovića i dr. nego zato što je prešao u Ž. A na kojoj utakmici je igrao beka?
Прикажи још одговора
Rukometas
Svaka cast za Nis kolevka Rukomet pocinje opet da nam dovodi Crnogorce koJi su nas izdali I uvek nas izdaju ,a sad im mi opet dajemo sansu da nam vode klubove .Sramota za nas Rukomet
Spaso Jova Božov
Moraću kitan partinski sazvat zbog ovijega komentara!
Provincijalac
A koliko li je samo onih što ih Srbija narani, obuče i obezbjedi im službu u Beograd, no đe drugo...
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.