Почетна / Рукомет / Супер лига

Трансфер бомба у Нишу: Веселин Вујовић преузео Железничар!

Вујовић ће наредне сезоне предводити нишку екипу у домаћем шампионату, али и СЕХА лиги
ФОТО: Бета

До понедељка није домаћи рукомет имао сензационалнију вест од повратка Ненада Перуничића у Црвену звезду. А, онда је одјекнула бомба, Веселин Взујовић ће бити нови тренер Железничара!

Један од најбољих стручњака света, некада најбољи играч планете, Веселин Вујовић после неколико дана преговора нашао је заједнички језик за нишким тимом.

Многи су Вујовића видели у Висли Плок, али он ипак није одлучио каријеру да настави у Пољској, већ је после доста размишљања решио да се врати у Србију.

Иако из Ниша још нико није потврдио ову информацију, у рукометним кухињама се ова вест већ скувала.

Вујовић је последњи пут радио у земљи још док је носила име Србија и Црна Гора, кад је 2006. Године предводио репрезентацију у Швајцарској на Европском првенству.

Коментари39
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dortmund
Pusti Vujovicu ove dezurne rukometne dusebriznike , pojesce ih zavist sto Zeleznicar postaje ozbiljan evropski klub. Dobrodosao u Nis , grad rukometa
Палилула
Шта би са Јошком? Ако је... није поштено.
Nislija
jel zna neko sa sigurnoscu da mi kaze koja mu je cena godisnjeg ugovora.Hvala
Zbog buducih odnosa...
Sad kada namesti da Zagreb pobedi Nis :-))))))
i prošlih
Inače bi ih razbio, ali pustiće ih zbog tradicije nameštanja sa Gobcem. :-)
Bcs Šabac
Voleo bih da se vratio u Šabac.Mislim da neće dugo ostati u Nišu,nemaju neku ekipu a imaju velika očekivanja. U Seha ligi maksimalno borba za 7 mesto.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.