Почетна / Рукомет / Супер лига

Некадашње шампионке Србије из Зајечара се враћају у елитни ранг

Амазонке са Тимока оверавају пласман у виши ранг
ФОТО: A. Н. Петковић

Под вођством тренерског тандема Живојин Максић - Југослав Петровић нове Амазонке са Тимока, према очекивању, на корак су од освајања другог места у Супер Б лиги и пласмана у елиту.

Одлучујући корак направиће данас кад гостују трећепласираном Врбасу, конкуренту за друго место.

- Ношени на крилима наших верних навијача, као и свих љубитеља рукомета, током целе сезоне показали смо велику зрелост, мотив и карактер, све утакмице смо одиграли у великом стилу, ређали победе у низу и сада нам предстоји последњи дуел у Врбасу. Желимо да победом ставимо шлаг на слављеничку торту. Оптимиста сам, уз сав респект према домаћим рукометашицама и стручном штабу - каже Живојин Максић, шеф струке Зајечарки и тренер наших црвених дама, а са њим се у потпуности слаже и његов први сарадник Југа Петровић.

Ања Белић и Јелена Стекић, перјаница клуба, додају:

- Ако поновимо квалитетне партије из досадашњег тока сезоне, уверена сам у нову радост. У крајњем случају да Врбас превазиђе своје могућности, сигурна сам да не можемо да изгубимо двоцифреним резултатом - каже снајпериста Ања Белић.

Капитен Соња Симоновић се надовезала:

- Врбас има одличну екипу, а нисмо ни ми за потцењивање. Зато очекујем неизвесну борбу за сваку лопту, максимално залагање свих актера на терену и на крају нашу победу, за пласман у српски рукометни крем.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zajecar
Hleba i igara, Zajecara nema, a ni sporta za decu, pranje para preko rukometa i puni dzepovi za rukovodsvo. Predhodni klub je ugasen, dug ka igracicama milionskki. Ko to placa ? Ko je odgovarao za zloupotrebe ?
Zajecarac
A šta je sa dugovima ,lopovi izmisle novi klub do sledeće prevare Boško Nicic preletac
nish
jeli shljiva direktor u zajecaru
...
Bravo Zivojine, bravo Amazonke !!!
R1
Gledaj te malo u Svoje dvoriste.Sta ste se opteretili.Menja se svako.Dolazi Djukic a Ostace Cika Lazo.Pazite sta pricate.Koji vam je vrag
Backa
Odlucujuci korak im je napravio Boza promena, koji je doneo promenu da se znalo ko ulazi. Isto tako da ce Jagodina biti prvak u zenskoj a Zeljeznicar u muskoj konkurenciji. Drzava bi trebala da reaguje, klubove iz Vojvodine je sve ostetio.
Repley
Vosa uzima Titulu....Videce te za par dana.....
Bački breg
Dokle više te teorije zavere, pa zar ne vidite da ponižavate aktere tim glupostima, da uspešnog banatskog trenera, koji je oličenje ispravnosti u radu sa mladima, ponižavate ga tom pričom, sebi sigurno ne dižete cenu, klubovi iz Srpske Vojvodine isto muljaju kao i klubovi iz ostalih delova Srbije i svi to zajedno rade u svoju štetu, da li bi vam bilo bolje da se otvori pandorina kutija svih muljanja u poslednjih 15 godina, i šta bi ispalo, pa sazanlo bi se da recimo vojvođanski klubovi toliko dobro rade da im deca beže iz tih njihovih klubova od blagostanja u njim, da recimo RSV kao teritorijalno nadležna nije prijavila nikome da se sistematski srpska deca "kradu" i odvode u reprezentacije Mađarske, Rumunije i Hrvatske, da mađari čak i ne kriju više da imaju test poligone za talentovanu decu preko kluba Oroshaza u opštinama Ada i Senta, da je Dunafer akademija blizu dobijanja dozvole za izgradnju trenažnog centra u Bačkoj Topoli, pošto joj je odbijena dozvolana Plaiću, suština je bolna

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.