Почетна / Рукомет / Супер лига

Партизан "разбио" Звезду на њеном терену и укључио се у борбу за титулу

Црно-бели добили и други вечити дерби у плеј-офу, репрезентативац Србије Дарко Стевановић поново најефикаснији, у првом дао 15, а сада девет голова
ФОТО: В. Марковић

Црвена звезда – Партизан 30:36 (11:20)

Београд - Дворана: Шумице. Гледалаца: 200. Судије: Бранка Марић (Панчево) и Зорица Машић (Зрењанин). Седмерци: Црвена звезда 3 (2), Партизан 4 (3). Искључења: Црвена звезда 4, Партизан 12. Црвени картон: Алекса Максић (Партизан) у 58. минуту. Семафор: 2:2 (6), 2:5 (8), 6:11 (17), 9:17 (26), 10:20 (29), 16:24 (36), 23:28 (48), 28:34 (54).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чоловић, Шотић 8, Радосављевић, Хорват, А. Бабић 3 (2), Пешић, Љубеновић (3 одбране), Бугариновић 2, Милосављевић 4, Пејчиновић, Рајичевић 1, Мандић, Д. Бабић 6, Кљајић 5, Ђурковић 1. Тренер: Ненад Перуничић.

ПАРТИЗАН: Бутулија 5 (1), Јокић 2, Живковић 5, Грубић, Радовановић, Павловић, Миленковић 4, Минић 7, Микић, Милосављев (14 одбрана), Ђуричић 2, Трнавац (2 одбране), Недељковић, СТевановић 9 (3), Максић 2, Илић. Тренер: Ненад Максић.

 

Вечити дерби је представљао игру "мачке и миша". После стартних 2:2 црно-бели су кренули да праве разлику, она је расла из минута у минуту, а Звезда је пред полувреме била дуплирана (20:10)!

Мало су гости из Хумске попустили гас у наставку, али нису пружили ни промил шансе црвено-белима, који даље од -5 (у пет наврата) нису могли.

Семафор 8. кола Супер лиге (плеј-оф):
Среда:
Динамо – Железничар 32:25 (15:13)
Металопластика – Војводина 22:27 (11:15)
Четвртак:
Црвена звезда – Партизан 30:36 (11:20)
Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Mnogo golova su odbrana dobili u povjesti Zvezde to se nije desilo...ko ove godine kardinalna sramota ,doslo vreme da napustite ligu a ne da se borite u vrhu...Od koga sve gubite velika sramota u rukometnom sportu...
Marko
Pod hitno radikalan rez,sramota da se ovakav rukomet igra u Zvezdi....te tatine momke poslati da cuvaju ovce korisniji bi bili,gubite dobivene meceve kao po dogovoru necemo pobedu,ako necete igrati idite iz kluba...
Bato
Grobari nisu videli trofej 5 a titulu 6 godina pa se povampirili ha,ha...
Pera Bg
Zaslužena pobeda, bravo za mladog Stevanovića.
grom
Bravo šampioni,očekivana pobeda,a sad da padnu i dinamo i vojvodina
Maki
I opet zavisite od drugih jer ako Zeleznicar pobedi obadve ili Vosa pobedi 1 i izgubi od vas sa 1 ili 2 razlike necete biti sampioni...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.