Почетна / Рукомет / Супер лига

Железничар пао у Панчеву, Војводина преузела трон!

Панчевци су заслужено стигли до победе, а кад би описивали виђено на терену онда да нагласимо: показали су праву вредност у жртвовању
ФОТО: В. Марковић
Динамо – Железничар 32:25 (15:13)
Хала спортова: Стрелиште. Гледалаца: 1.000. Судије: Боричић и Марковић (оба Београд). Седмерци: Динамо 4 (4), Железничар 3 (2). Искључења: Динамо 10, Железничар 4 минута. Црвени картон: Жарко Петровић (Железничар).
ДИНАМО: Жујовић 5, Пилиповић 2, Димитријевић 5, Буњевчевић 2, Радановић, Стојановић 5, Елезовић, Јелић 2, Мирковић 2, Урошев, Дистол, Баруџић 3, Славуљица, Радовановић (12 одбрана), Бандука 6, Шапоњић.
ЖЕЛЕЗНИЧАР: Лазић, Живковић 1, Миловановић, Сретеновић 1, Мађар, Крсманчић 6, Гемаљевић (2 одбране), Станојевић 1, Златановић (5 одбрана), Спасић 5, Јевтић 2, Петковић 3, Мирић, Ђукић 5, Вучковић 1.

 

Од првог минута хиљаду љубитеља рукомета у дворани Стрелиште осетило је енергију Динамове жеље за тријумфом.

Нишлијама овог пута нису били довољни Крсманчић, Ђукић и остали из тима Железничара.

Код Динама искусни Жујовић и Димитријевић додали су потребну мирноћу, али нове идеје у важном тријумфу дошле су од жуто-црне младости – Стојановића, Буњевчевића, Бандуке и Баруџића...

Семафор осмог кола плеј-офа Супер лиге:
Динамо – Железничар 32:25 (15:13)
Металопластика – Војводина 22:27 (11:15)
Четвртак:
18,00: Црвена звезда – Партизан
Табела: Војводина 12 бодова, Железничар 11, Партизан (меч мање) и Динамо по 8, Металопластика 6, Црвена звезда (меч мање) 1.
Коментари29
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istina
...je negde tamo, rekao bi Molder. Ali nije, istina je nesto sto se zna i sto kruzi danima po rukometnim kuloarima. "zatvaranje" utakmica od strane pojedinaca preuzelo je nenormalne okvire pa se tako pazari "tvrde" u ozbiljnim ciframa dok se oni, a koji se do pre samo nekoliko nisu pitali nista i nikada, opasno uklapaju u ceo novonastali sistem, gde se meri ciji je veci i ko je duzi, ili obratno. Ocekuje se zvanicno da na sajtu RSS-a izadje ko sudi utakmicu u Nisu. Tada cemo otkriti ko je jaci, veci, krupniji, ludji ili jednostavno vanredni rebalans budzeta je "toliki" da gospoda sa Jug Srbiju (bre) nece suditi (za utehu ostaje secanje na sudjenje u Kataru), a gde cemo defitivno prepoznati da Mr Boza, zajedno sa Mkd ekipom nisu dorasli "njima"Sta god da se desi, to je tragedija sa srpski rukomet.Budzeti jesu osnovni uslov funkcionisanja nekog kluba, ali ako taj budzetsluzi da bi se "kupila" titula ili da bi se dobio "wild card" umesto da se ulaze u razvoj rukometnog sporta- bravo!
021
Skocismo. Rekosmo HOP. Ko se zadnji smeje, nasladje se nasmeje. Ajde sad tisina i da te ne cujem do septembra.
Istina
Posto je dan pred utakmicu ( veoma interesantno koliko su dugo ponude bile aktivne) objavljeno delegiranje sudija, a posto su Zorica i Branka delegirane. zelim da Vojvodini cestitam sestu titilu i da, defitivno je Jevta i brzi, bolji, jaci i duzi od Bozidara koji je ovom prilikom sam sebi zabio direktan crveni. Cestitke Vojvodini i SebG jos jednom.
Прикажи још одговора
Maestro
Ova ekipa Vojvodine je zali Boze....rojevic nema veze s vezom nego ima srece sto ima mlade i spremne igrace da izguraju ceo plej of....
novi sad
Hahahaha...pa zar nije to penzionerska ekipa,bar ste je tako nazivali dok je gubila???A,sad je mlada i poletna.Rojević je za tebe,jadni mali čoveče prof.dr.,a ti nastavi da kuckaš i da kukaš :)
Buki
Perune vreme je da ides u Kil
CALE
Samo da mi neko objasni, koliko je sportski da ne kazem posteno, da utakmicu u Nisu izmedju MP i Zelje sudi sudija iz Nisa, a u Sapcu MP Vosa, sudija iz NS.
Špoić
Voši fale igrači ali ovi u crnim dresovima su više nego dobre zamene.
Kme kme
Toliko da ih je Vosa pocepala bez 4 igraca, cesto je bilo 8 razlike. Sve sa dva decaka u bekovskoj liniji.
Прикажи још одговора
Banjica
Tužno je što sudije odlučuju ko će koje mesto zauzeti !!! Direktore pokri se ušima !
Krivac si ti
Ko ti je kriv kad si se zamrzao pa ne odlučuješ
.........
Ma pusti Barudžića više na miru,neka igra to je dete,mlad je,perspektivan,ljubomora na sve strane.Želim mu da uspe kao i svakom mladom igraču,pa nek ima bilo kog da ga gura,ima roditelja koji nisu zainteresovani da ulože u decu.....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.