Почетна / Рукомет / Супер лига

Голеада у финалу: Бекамент у Шапцу освојио трофеј у Купу Србије

Играчице Бекамент Буковичке бање успеле су да одбране пехар намењен победнику Купа Србије
ФОТО: Ј. Радојевић
Медицинар – Бекамент ББ 36:38 (19:22)
Дворана: Зорка. Гледалаца: 1.000. Судије: Марић и Машић. Седмерци: Медицинар 5 (3), Бекамент ББ 2 (1). Искључења: Медицинар 4, Бекамент ББ 8 минута.
МЕДЦИЦИНАР: Перић, Враголић 3, Стаменовић 6, Милошевић, Ћубела 9, Станисављевић 3, Михајловић, Радовић 7, Ручнов, Карић, Глишић, Шобић, Прелевић 3, Обрадовић, Кажић, Стојковић 5.
БЕКАМЕНТ ББ: Качаревић, Агатуновић 1, Атанасковић 5, Степановић 5, Радоичић, Антић 7, Илић 2, Миловановић 1, Мрљеш, Колак 4, Рајовић 7, Грбић, Томковић 5, Нићифоровић, Томић 1.

 

Аранђеловчанке су у финалу у Шапцу победиле домаћина и организатора турнира са 38:36. Улог на овом мечу је био велики, па отуда и изостанак квалитета, као и лепог и атрактивног рукомет.

Оба тима су више играла „на сигурно“, до гола, али су обе екипе биле јако борбене и у појединим тренуцима агресивне.

Гошће нису испустиле стечену предност, па су на одмор отишле са три гола вишка – 22:19.

У наставку меча Аранђеловчанке су одржавале стечени капитал, биле смиреније и мање грешиле.

Такође, на голу су имале одличну Ану Качаревић, па им је посао био знатно олакшан. У шабачком тиму, осим Ћубеле и Радовић готово да није било расположене играчице.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Giga Moravac
Mene samo interesuje Garasevo misljenje o tome da li je ovo Sajin trofej ili Mega strucnjaka Paunovica ili strucnjaka Pere.Danas nema posla u Src pa moze da se dohvati kompjutera i udostoji nas njegove ekpertize. Skolovan je on!
Tosin
Savke odkud ti na rukometu.
Mitrija
Tu je Ana...
Muke moje
Možete vi Tosinom.... Bravo Toske boris se ti sam sa svima.Dobro ste si ti normalan koliko svi rade protiv tebe. Veliki uspeh u svakom pogledu.
Лаза
Да не би мене ништа не би освојили..
R1
Prevara Magla Bosko a i Markov.Gle Jagodina Ispadne od jedna Ipo Igracice.KOJE IGRACICE SU ONI TO LICNO IZVALJALI I STVORILI.A NJIH STALNO NEKO GURA I TO BOGATO.SKIDAM KAPPU ZA TO.....
R1
Da je bio na Klupi izgubili bi...Naravno Boskovic.Sram vas biloo sta vise radite.Dokle varanje i prodavanje Magle.Markov Nemoze da pobedi jednu ipo igracicu.Daj Foliranja dosta...
Прикажи још одговора
Tole
Pred prepunim gledalistem :D

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.