Почетна / Рукомет / Супер лига

Тренер Бекамента Бошковић суспендован због псовања, ометања церемоније доделе пехара...

Бивши селектор Србије, који је имао неколико киксева и док је водио државни тим, је и овог пута направио скандал
ФОТО: facebook/ŽRK

Бекамент Буковичка Бања на финалном турниру Купа Србије у Шапцу не може да рачуна на помоћ првог тренера Саше Бошковића.

Наиме, бивши селектор Србије, који је имао неколико киксева и док је водио државни тим, је и овог пута направио скандал. Он је тешко поднео пораз у финалу плеј-офа женске Супер лиге од Јагодине, па је због скандалозног понашања дисциплинска комисија Супер лиге морала да реагује.

Саша Бошковић тако не може да води своју екипу на финалном турниру Купа Србије у Шапцу због суспензије која ће трајати до завршетка поступка, а највише месец дана.

У образложењу одлуке стоји да се „Саша Бошковић непосредно по завршетку утакмице Бекамент ББ – Јагодина, неспортски и некултурно понашао према судијама Ивану Мошоринском и Александру Панџићу, делегату Милени Делић и директору СРЛС Зорану Лазаревићу, тако што их је псовао и вређао, ометао завршну церемонију доделе пехара и медаља и притом упутио низ тешких увреда на рачун председника УО РСС, Божидара Ђурковића“.

Жалбу на решење могуће је поднети у наредних осам дана.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grk I Miomir
Ajde lazu sto je vredjao I nekako da prihvatimo,, ali Bozu to nikako ne shvatauo. Ma zasto covece, gde ce ti dusa!
branko
ni trunke realnosti ni postenja u komentarima bekament je sila u nasem rukometu tri kupa za redom dva druga mesta i jedna titula saberite sve trofeje jagodine naise i medicinara i bice vam sve jasno
Savke
Sajo objavi sta sve na dusi nosi onaj stop je podneo prijavu protiv tebe.I mali decacii kradja para od klubova I Tajvan I pravi sud I decko na seminarima trenera I TD I TD.
Pera Bg
Sramota za srpski rukomet.
Polš
Baš primerno ponašanje. Čovek bruka profesiju godinama.
@R1
Pa što se ne potpišeš, saznamo ko daje ovako konstruktivne komentare?
R1
I Markov i Boskovic su za Ribanje poda.Samo ih neko Gura Dokle to vise prolazi.A koje su To igracice IGRACE oni stvorili....Bosko svi znaju da ga Je Velja stvorio i doneo medalju i Titule.Ali zato Veljo nagrabusio i ako je Velja bio stvarno dobar Presednik RSS.MOGU I DA SE POTPISEM IMAM SVOJE VELIKO IME MOGU RECI IME U SRBIJI I SIRE.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.