Почетна / Рукомет / Супер лига

Чувар мреже Партизана Милосављев на голу Вардара

Млади репрезентативац из редова црно-белих на крају сезоне се сели у Скопље
ФОТО: В. Марковић

Дејан Милосављев последњих година слови за голмана великих могућности, у домаћој лиги се такође врло високо котира. Са много ентузијазма овај момак, на рукометну сцену ступио у Каћу, улази у плеј-оф битке на голу Партзиана, али је већ решио и питање наставка каријере.

Већ неколико месеци су у оптицају били преговори са двоструким узастопним освајачем СЕХА лиге и још владајућим победником Лиге шампиона Вардаром.

Сада је већ сигурно да ће Милосављев наредне године стајати међу стативама Вардара где треба да наследи великог Арпада Штербика (сели се у Веспрем).

Милосављева најчешће и пореде управо са Војводом, и предвиђају му тако блиставу каријеру.

У Вардару који по истеку ове сезоне остаје без главнине садашњег тима, Милосављев би требало да чини тандем са још једним Србинном, Страхињом Милићем, али и да сарађује са Дејаном Перићем који је од марта овње године члан стручног штаба Скопљанаца задужен за рад са голманима.

Јуче су Скопљанци обелодфанили и трансфер двојице Руса, Дмитрија Житњуикова који би требало да замени на средњем беку Луку Циндрића (сели се у Виве Килце), а десни бек Сан Петербурга Димитриј Кисељев треба да замени Хорхеа Македу. Кањејас се сели у ПИК Сегед одакле и стиже Житњиков, а већ раније Скопљанци су договорили сарадњу са искусним Сергејем Харбоком, док је уговор продужио капитен Стојанче Стоилов.

Накл рају сезоне Скопљанце ће да напусти и творац последњих успеха овог клуба шпанац Раул Гонзалес (ПСЖ), а наследиће га Роберто Гарсија Парондо.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

mošorinac
Ovo Blagojević forsira medisjku kampanju da bi povratio bar deo obeštećenja koje je iskeširao Jugoviću za ovog ishajpovanog golmana
Trener
Protiv zelje se videlo da nije kalibar za Vardar
CERN
Jugovic je stvorio i antimatetiju
MAESTRO NA GOLU
Dugo nismo imali ovakvog majstora na golu.
Lop
Mrdnuo ili ne mrdnuo, večeras je pokazao malom
.....
Objasnio Zlatanović?20 godina nije mrdnuo iz Srbije,golman za našu ligu i to je njegov maksimum.U Vardaru ne znaju ništa pa su ga zvali:))).Budući Šterbik ako ga neka reprezentacija ne preotme za dobre pare
Прикажи још одговора
Bolji od Mesija
Hvalim te Bože pa ga prodadoste.Vec od 16 je u seniorskoj..juniorskoj..kadetskoj...ima li jos koja reprezentacija. Nemam nista protiv - naprotiv svu srecu ovog sveta zelim. Samo bilo je više nego neukusno koliko je forsiran ovaj igrac.
Karasi
Pretarili su sa Milosavljevim.Mnogo bi boljih golmana u Srbiji od njega bilo samo da su forsirani i imali tretman kao i on...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.