Почетна / Рукомет / Супер лига

Звезда славила у Шапцу, али је годину завршила иза Партизана и водећих Нишлија (ВИДЕО)

Београдски црвено-бели други пут у сезони савладали Шапчане, после 21:17 почетком октобра у престоници, у граду на Сави истоветна разлика - 34:30, у Купу била другачија прича
ФОТО: В. Марковић

Mеталопластика – Црвена звезда 30:34 (15:17)

Шабац - Дворана: Зорка. Гледалаца: 1.800. Судије: Стојковић (Ниш) и Николић (Лесковац). Седмерци: Металопластика 4 (3), Црвена звезда 5 (4). Искључења: Металопластика 8, Црвена звезда 12 минута. Семафор: 1:5 (5), 7:11 (18), 10:16 (26), 16:17 (31), 18:22 (40), 25:30 (53).

МЕТАЛОПЛАСТИКА: Воркапић 8, Писарић 1, Срдановић, Дошен, Мариновић, Брајовић, Ђукић 5, Јездимировић 1, Митровић 3, Пуљизовић 3, Милић, Владисављевић (6 одбрана, 1 седмерац), Бомаштар, Тркуља 5, Миловановић 3, Кљајић (3 одбране). Тренер: Владан Јордовић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шотић 6, Радисављевић, Мошић 5, А. Бабић 4, Љубојевић, Пешић 2, Љубеновић (6 одбрана, 1 седмерац), Бугариновић, Милосављевић 3, Пејчиновић (одбрана), Матичић 7, Мандић 3, Д. Бабић 2, Кљајић, Зејак 2, Ђурковић. Тренер: Ненад Перуничић.

 

Нису успели Шапчани да у кратком временском року по други пут савладају екипу Црвене звезде. Металопластика је пре десетак дана у Купу Србије славила 32:27 на истом терену, а сада је у Зорки славила екипа из Београда.

Били су гости у сталном вођству од самог почетка па до краја првог полувремена. Водили су у опсегу од три до шест голова предности али при самом крају полувремена домаћи праве серију 4:0 и успевају да смање то Звездино вођство на само два гола предности па се тако на полувреме одлази резултатом 15:17.

Први део игре обележили су Мошић и Матичић головима и Љубеновић на голу својим одбранама, а код домаћих у том делу ефикаснији од осталих били су Ђукић, Воркапић и Тркуља.

Други део утакмице започиње голом домаћина, а предност гостију износи само један гол. Били су Шапчани у прилици у четири наврата да се приближе и изједначе резултат но то им није полазило за руком.

Београдска екипа у наредном делу игре рутински поново повећава своје вођство и држи сталну предност од три до пет голова. У том делу игре срушени играч био је левокрилни нападач Црвене звезде Шотић који је са пар лаких голова запечатио судбину шабачке екипе те је тако доживела пораз од четири гола предности.

Сасвим заслужена победа црвено-белих....

Семафор 13. кола Супер лиге Србије:
Субота:
Рудар – Шамот 35:35 (19.19)
Партизан – Мокра Гора 27:21 (7:14)
Спартак – Слога 36:25 (15:12)
Обилић – Пожаревац 32:27 (19:12)
Југовић – Железничар 29:37 (12:15)
Недеља:
Металопластика – Црвена звезда 30:34 (15:17)
Коментари28
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Navijač
Prvi put od kada pratim sport vidim da je za igrača utakmice proglašen igrač iz ekipe koja je ubedljivo izgubila i to na svom terenu..
ČAIR
Da li Tpnčev vidi tabelu? Hajde i fudbal! Pozdrav iz Niša!!!
Bato
Ova tabela nije konacna i racuna se gol razlika trenutno u slucaju istih bodova inace bi sada Zvezda bila ispred Partizana da je kraj sezone jer Zvezda ima bolji medjusobni skor,ne przite se kakav Partizan vec 5 godina nisu nista osvojili a nece ni ove godine jer kada se prikljuce Vosa i Dinamo Partizan nece opet biti ni u prva 3 na tabeli...Ove godine Super Kup Zvezdi,ostala 2 trofeja ko zna videcemo...
Krespo
Koја два? Па из Купа сте већ испали. Једино ако не мислиш на Куп Господара Вучића.
doktor
velika je sramota i kukavicluk ostavljati komentare pod laznim imenima i nadimcima,
Sestra
Moze i jmbg i slika kupljene ulaznice a ti doktore ulazis dzabe i kada je humanitarna utakmica.Imamo i sliku i nije cudo sto branis najneuspesniju upravu.
Himzo Polovina
Treba li broj licne karte
Прикажи још одговора
Trkaliste 90-tih
Sapcani moji, verujem u vas, imate moje poverenje, dobro je to sto radite , bicemo svi strpljivi I cekati da vas rad izadje na videlo, nemoj da bi neko opodneo ostavku I otisao iz kluba, lepo proslavite Novu godinu pa u nove radne pobede.A za pare me vise be pitajte! Snadjite se...Skolski, sta cu ti ja sto si bio los djak. Probj kod Core on je mnogo mocan! Dobio si sansu, Ali...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.