Почетна / Рукомет / Супер лига

Медицинар понос Шапца, нови циљ дупла круна!

Екипа Медицинара, првака државе за 2017. је и у овој сезони јесењи првак државе, без пораза у јесењем делу сезоне и највећим шансама да понови успех из прошле првенствене трке
ФОТО: М. Ивановић

Шабац је одавно препознатљив као град који много и несебично одваја за спорт. Један је од ретких чији житељи могу да посматрају и уживају у играма многих екипа у различитим спортовима, а да екипе играју у највишим и најквалитетнијим ранговима такмичења.

Ипак се један спорт може сматрати заштитним знаком града на обалама Саве, а то је рукомет. Била би то друга узастопна титула, успех који никада у Шапцу није учинио ни један женски спортски колектив.

Град на челу са председником градске Скупштине Немањом Пајићем на најбољи начин прати амбиције спортских колектива и труди се да финансијски, а и на сваки други начин испоштује зацртане циљеве.

Град је ових претпразничких дана излепљен плакатима и билбордима на којима пише „МЕДИЦИНАР ПОНОС ГРАДА ШАПЦА” што је доказ да су грађани изузетно поносни на свој клуб и девојке.

Председник УО Дејан Павловић каже да је клуб један од најорганизованијих спортских колектива у граду, а можда и шире.

Свако има свој делокруг посла који треба да обави, а сарадња људи унутар клуба је сјајна. Комуникација је свакодневна па онда не чуди што све функционише без проблема. Играчки састав предвођен вансеријском Аном Радовић уз несебичну помоћ Качаревићеве на голу, Пријовићеве, Томковићеве, Лојпурове и других девојака на терену, уз тренера Сашу Бошковића, остварује оно за што је и припреман, а то је освајање нове титуле првака државе и  први пут Купа Србије. То би значило да у наш град који то заслужује стигне дупла круна. Велики пех је повреда Иване Пријовић, али учинићемо све да до њеног повратка на терен обезбедимо адекватног средњег бека – објашњава Павловић.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

doktor
sve se moze oprostiti osim uspeha.razumem zavist koji su nesto radili a nemaju rezultat.napred MEDICINAR i avi koji trenutno rade u njemu.
Repley
Rece dupla kruna....sve ste pogodiliii .....napustite klub
Repley
Swe Sto smo pricali to te je i stiglo.Saja Je uspeh.Je... vas je i to fino.Mitrija Dejo izlazite iz kluba ..Vidis koja je vasa dupla kruna .Zavrsi se prvenstvo
Bcs Šabac
Perići su i u Mačva iz Bogatića,uspešno rade svoj posao sa Tečom i Mitrom za razliku od Metaloplastike i budžeta od 35 miliona,a boriće se za opstanak.
Repley
Ti Pavlovicu mislis da je samo Ana klub.2013/14 nisi tako mislio.Kleo si se i u druge igracice.Sramota je to sto radis.Anu niko nespori ali ti navodis da je drugi mrze tvojim gestovima filmskim.
Clan uprave
Kako ste igrale takvi su vam i rezultati bili. Gledajte pravi rukomet koji sada igramo. Umirete sto nikada kao Ana niste bile a necete ni biti. Mozete da nas mrzite ali u dusi nas postujete i divite se. Javite se da dobijete sampionsku majicu sa Aninim autogramom
Прикажи још одговора
Handball
Zavidni i ljubomorni ...ostavite coveka na miru!!! Bavite se svojim zivotom,neostvareni... covek napravio uspeh sto nikome za rukom nije poslo od kako postoji MEDICINAR... SAMO UMETE DA VREDJATE,PLJUJETE... NAPRED MEDICINAR!!!!
Repley
Niko nepljuje Medicinar to je nas klub.Pavlovic se folira i grad u losem svetlu prestavlja aoticice sa veliki dugom .Lako je njemu voditi klub koja Gradska uprava finansira.A devojke platu neprimaju.Taj klub on kao podize a duguje se na sve strane.To sve devojke mogu da potvrde.On ce biti veliki kad klub bude na 0.Tako je Krusevac prosao kao sad sto ce Medicinar.Doveo Ljilju Knezevic koje su same igraciceletele da dodjukao sad Ana Radovic sto je dosla.Gde je sad Ljilja gde je sad Krusevac.
Tanja
Natalija je za njega institucija koja je napravila mnogo bolji rezultat u Evropi i nije varala igracice.
Repley
Pavlovicu nemas kancelariju a kazes da si najorganizovaniji klub.Tako i moja Baba moze da vodi klub od Opstinski para.Koliko Dugujes Devojkama sto se foliras kad si procitana prica.Osvojio si titulu aaaa kakooo.
Konobar
Artovci su druga liga tzv.play- out.
Sanja
Verovatno mislis na Art !
Прикажи још одговора
Sanjarica
Dejane,Dejooo lepi su ti zeljice,osvoji ti I titulu I kup u prvom poluvremenu pa daj da zavrsimo takmicenje, neka vam rukometni savez dodeli trofeje. Lupas bre bas lupas gluposti...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.