Почетна / Рукомет / Супер лига

Железничар остао непоражен, Нишлије срушиле и Звезду у Шумицама, Перуничић хтео да се обрачуна са судијама!

Велики дерби Супер лиге припао је Железничару, који је после ове победе остао једини непоражени тим у елитном такмичењу. Нишлије су одиграле храбро и борбено, снажно, па су на крају заслужено и славиле
ФОТО: В. Марковић
Црвена звезда – Железничар 27:29 (13:13)
Дворана: „Шумице“. Гледалаца: 300. Судије: Марко Боричић и Дејан Марковић (Београд). Седмерци: Црвена звезда 4 (3), Железничар 3 (3). Искључења: Црвена звезда 8, Железничар 4 минута.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Љубеновић (8 одбрана) Пејчиновић (2 одбране), Чоловић, Шотић 6, Радисављевић, Мошић 7, Бабић 1, Љубојевић, Блечић 1, Палевић, Пешић 5, Бугариновић 1, Милосављевић 2, Матичић 3 (3), Кљајић, Ђурковић 1.
ЖЕЛЕЗНИЧАР: Златановић (8 одбрана, 1 седмерац), Гемаљевић (2 одбране), Лазић, Митић, Павловић, Мађар, Падежанин 3, Крсманчић 3, Петковић, Спасић 2, Јевтић 6, Мирић 3 (3), Милошевић 2, Ђукић 8, Вучковић 2, Барјактаревић.

 

Узбудљиво је било током читавог меча, ипак, последњих шездесет секунди су обележиле дерби.

Најпре је Пешић погодио и смањио предност Нишлија на 27:28, Железничар је имао напад, Звезда је одлучила да одигра пресинг, али се један играч саплео, Младен Шотић је дошао до лопте, међутим при борби за исту је нагазио аут линију.

То су видели арбитри и досудили лопту за госте, што је прилично разбеснело све у црвено-белом табору. Најпре је због бацања лопте два минута добио Шотић, а онда и тренер Ненад Перуничић, који је кренуо да се обрачунава са судијама.

Жеља је остао са два играча више у пољу, до краја утакмице је било још десетак секунди и уз звук сирене прецизан је био Спасић.

Семафор седмог кола Супер лиге:
Рудар – Слога 30:25 (16:15)
Металопластика – Обилић 26:27 (12:15)
Југовић – Шамот 26:27 (14:12)
Мокра Гора – Пожаревац 29:28 (15:13)
Црвена звезда – Железничар 27:29 (13:13)
Партизан – Спартак 26:20 (13:9)
Табела: Железничар 13 бодова, Црвена звезда и Обилић по 10, Слога, Рудар и Металопластика по 8, Партизан и Спартак по 7, Шамот 5, Пожаревац и Мокра Гора по 3, Југовић 2.
Коментари28
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

doktor
objasnicu drugaru zasto komesar super b lige ima veze sa nekim desavanjima.u putanju je ivan milivojevic koji vec sada daje sebi za pravo da proglasava buduce prvake drzave u rukometu,rekavsi pred mnostvom rukometnih radnika da je vreme da nis proslavi u ovoj sezoni titule u obe konkurencije ,jer zaboga dosta je vise severa i njegove dominacije,vec js vreme da sada malo slavi i rukometni jug.
Rukometni fanatik
Sa potpunim pravom je Nenad Perunicic i mladi Sotic reagovali. Ako se vec namesta,mogli su to bolje. Sramota za srpski rukomet!
Nislija.
Kad i u kom sportu sudije nisu navijale za Zvezdu. Pa zar oni na silu moraju pobediti svaku utakmicu. A vi sto navijate za Zvezdu i blatite Zeleznicar setite se vaeg Covica KK Zvezda i FMPa. Uostalom poznatiste u svetu po saopstenjima. Od sad pa nadalje samo Perunicic da sudi Zvezdi.
Antilegenda
Zaboravih u ranijim komentarima da čestitam upravi niškog čeda uspešno usvajanje UPPR - a u postupku pred Privrednim sudom u Nišu. Moja preporuka je da svi zainteresovani čitaoci posete internet prezentaciju Agencije za privredne registre i pronađu među objavljenim dokumentima i UPPR koji je Železničar podneo Privrednom sudu. Svakojakih zanimljivih stvari u tom dokumentu ima. Naime, saznaćete koliko se duguje pojedinim "rukometašima", koji procenat od dugova će biti namiren i kojem roku sa kolikim grejs periodom, saznaćete da je planom bilo predviđeno da se klub vrati u supericu u roku od 3 godine kad ono realnost lepša od plana itd.. Saznaćete da klub u planu za koji su ovlašćeni revizori rekli da je izvodljiv planirao prihode od prodaje igrača u periodu kada bi bio u superici na nivou od cirka 20000 eura godišnje!!! Elem, prošlo Čoviću u Zvezdi, zašto ne bi i niškim ekspertima. Prijatan pozdrav!
srls
Idemo Jugovic!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.