Почетна / Рукомет / Супер лига

ШАМПИОНКЕ БЕЗ МИЛОСТИ: Шапчанке боље од Нишлијки

У дербију српске Супер лиге Медицинар је заслужено победио великог ривала, Наису.
ФОТО: В. Марковић

Медицинар – Наиса  30:26 (19:13)

Хала Зорка. Гледалаца: 600. Судије: Јевтић Милош (Лазаревац) и Јевтић Ђорђе (Лазаревац). Седмерци: Медицинар 6 (6), Наиса 5 (5). Искључења: Медицинар 0 минута, Наиса 8 минута.

МЕДИЦИНАР: Перић, Враголић, Атанасковић 2, Пријовић 5, Милошевић, Мандић, Радовић 3, Ручнов, Карић, Глишић, Томковић 10, Прелевић 4, Качаревић (17 одбрана), Кецановић, Стојиљковић, Лојпур 6.

НАИСА: Страњанац (3 одбране), Николић, Милојевић 2, Каралић, Ђоковић 3, Стефановић 1, Карић (9 одбрана), Симић 9, Ивановић, Петковић, Миличић 4, Стаменковић, Танасковић 5, Филиповић 1, Татар.

Играчица утакмице: Ана Качаревић (Медицинар)

Семафор: 7:4 (8), 13:8 (17), 17:11 (26), 21:17 (38), 23:21 (47), 30:26 (59)

 

Шапчанке су од првог минута биле у вођству, у неким тренуцима чак и седам голова предности.

Девојке из Ниша се нису предавале и покушавале су да тај резултатски скор бар донекле упристоје и у томе су донекле и успеле.

Међутим, непремостива препрека за њих била је изванредна Ана Качаревић на голу, а у нападу је то била Томковић која је одиграла једну од најбољих утакмица у каријери.

 

Коментари41
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dekan
Gospodine primarius? Bolji vic nisam cuo odavno?
primarijus
svi koji pokusavate na neki nacin da ismejete pojedine ljude koji su u upravi medicinara zapravo nemate pojma o cemu se tu radi.prvo posteni ,vredni i posveceni u radu za klub.sumnjati u peru fajfric,mitriju,sreju,tosinog stvarno je ravno naucnoj fantastici.medicinar je najbolja ekipa u ligi.uprava takodje i evo rezultata,prvaci drzave na duzi period naravno sa sajom na klupi.
mitrija
Ja sam najpostenini
Kafic
Neka predsednik proda jedan lokal i neka podeli plate .Sa tim parama mozete igrati i ligu sampiona.
Mitrija
Svi ce da odu samo ja ostajem. hahahahahahaha
Samo napred
Devojke imate veliku sansu za duplu krunu.Pokazite da mozete i posaljite sve dusebriznike u misiju rupu.. Tamo im je i mesto. Najlakse je nekoga kritikovati i zeleti mu zlo.Sva ta deca predstavljaju Sabac i sve nas koji smo iz ovog grada. Pokazite da ste prave a ove opstinare neka bude stid i sramota sto vam kasne plate.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.