Почетна / Рукомет / Супер лига

Партизан почео припреме, Металург хоће младог репрезентативца Ивановића

Екипа ће тренирати само у Београду на стадиону црно-белих у Хумској и Кошутњаку и то без одсутног тренера Ненада Маскића
ФОТО: Ж. Радојевић

Црно-бели рукометаши су почели припреме за наредну сезону, у одсуству тренера Ненада Максића, који је на припремама кадетске репрезентације Србије за Светско првенство у Грузији (Тбилиси, 8-20. август), први део припрема ће одрадити добро знано лице Милош Митровић, кондициони тренер из шампионских дана.

Заједно са Максићем у кадетској селекцији су Трнавац, Миленковић, Ивановић, Микић и Максић, па ће и они пропустити припреме.

Са екипом ће после радити Бојан Бутулија (37), који се ове године вратио у Хумску, други пут у каријери, одиграо само два меча, а онда повредио лигаменте колена.

Бојан се школује за тренера и план је да некада преузме „управљачку палицу“, па ће му овај период добро доћи да се спреми за будућа искушења.

Капитен Немања Живковић је остао у клубу. На прозивци су се појавили и Дарко Стевановић (дебитант у А репрезентацији и један од носилаца игре за следећу сезону), Дејан Милосављев који треба да буде веома битна карика, Стефан Јокић један од играча који је прошле сезоне знатно напредовао...

Поред њих ту су и браћа Радивојевић, Перовић, Николић... који треба да покажу да клуб може на њих да се ослони и да појачају конкуренцију и квалитет екипе. Екипа ће тренирати само у Београду на стадиону црно-белих у Хумској и Кошутњаку, да би од 24. до 26. августа играла на међународном турниру у Кањижи.

У међувремену Партизан су напустила два десна бека, Филип Милутиновић се определио за немачку трећу лигу, и Александар Стојановић.

За младог репрезентативца Николу Ивановића заинтересован је скопски Металург.

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

КОМУНАЛЦИ
Србија је у рукомету канта за пуњење. Ни селекције, ни рада, ни система. Татин син је неприкосновен и незамењив, а био је задњи у Суперлиги Србије.
partizan
kompletana ekipa je preko veze sramota
санчо панса
Док се рукомет играо у тзв. провинцији значили смо нешто и у екс држави, а и у Европи. Како су титуле почели да освајају Партизан и Звезда, и да се у Београду отварају школе рукомета, све је незадрживо кренуло ка дну. Школе рукомета су постале рак-рана овог, некада врхунског спорта. Ту су битне чланарине, а квази-тренери неуким родитељима причају бајке. Некада, у прошлом веку, када сам ја почињао да тренирам рукомет, никоме нисам плаћао чланарину, а мој први тренер, који је био задужен за млађе категорије имао је бољу плату од тренера прве екипе.
санчо панса
дон кихот@Важно да ти знаш. Да се није распала бивша држава Партизан никад не би заиграо у највишем рангу, а и Звезда је таворила годинама. Кажеш у сваком клубу у А и Б лиги имаш играче из Бгд-а. Па то и ја причам. Има их, али квалитет, лафе, квалитет. Приватна тезга, кажеш и суноврат, па то и ја причам. Видиш како смо се сложили. Школе рукомета, прво у Бгд-у, а после у читавој држави су осакатиле рукомет. Могао би да ти напишем још, охохо, лоших ствари, али ова је основна.
Don Kihot
Nemas ti pojma.Jedino je u BG do pre neku godinu postojala liga mladjih kategorija iz koje su izlazili koliko toliko takticki i tehnicku obuceni igraci.U Vojvodini s igralo tuenirski au Centralnoj Srbiji ni od korova.Mislim da nema kluba u Super A i B ligi u kojoj nema bar pi nekoliko igraca iz Beograda.A onda se to pretvorilo u privatnz tezgu Jarana,Duleta Savica i Dubravca i krenuo je sunovrat.
Прикажи још одговора
Lepo
Da li je moguce da se nigde u Srbiji ne igra rukomet? Vest: prvu postavu kadetske reprezentacije Srbije cini 6 igraca Partizana? Dobro, ubaci Makso tu i tamo onu dvojicu iz Bosne sto su svakako promasili sport u globalu, a da ne govorimo o drugim elementima igre ali ljudi, od koga je - mnogo je bre. Ovo je tragedija. 13 razlike. Samo fali da im pomocni trener bude Brkovic i da izjavi "sticemo nova iskustva". Uzas.
ne znam...
...kakve pripreme i zbog cega?Klub jos nije dobio dozvolu za takmicenje u Super A ligi zbog silnih dugovanja iz proteklih godina a da ima boga ne bi je ji dobio.Sa druge strane poverioci su izgubili strpljenje i krenule su tuzbe.Kako je kluh jedan covek znaci uprave nema,para nema.A samo se hali Banjica duguje preko 3 miliona dinara!Za ostale.bolje i da ne pitata.
janko
Zasto ne nazovete Vladicu Spasojevic da vam kaze kako su igrali ovi kadeti Partizana i ostali reprezentativci protiv reprezentacije Hrvatske . Izgubili su 13 razlike . Zasto ne objavite tu vest .? Koga se plasite ? To se igralo u ponedeljak 31 . 7 . 2017 . Zasto se to krije nije sramota izgubiti .
NBG
Kadet...mali je igrao proslu sezonu za novi beograd, o cemu ti pricas???? I to je odigrao super za razliku od svojih saigraca koji su iskusniji
...
Ajde ,leba ti ,napisi koji su ti koji su igrali za Partizan 2,a sad su u reprezentaciji?
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.