Почетна / Рукомет / Супер лига

Освајач Купа Србије Бекамент има новог тренера, Пауновић заменио Маскића

Бекамент Буковичку бању у наредној сезони као тренер водиће Звонко Пауновић, досадашњи помоћник Живојина Максића, који је прешао у Зајечар
ФОТО: ЖРК Бекамент Буковичка Бања

После одласка тренера Живојина Максића у Зајечар, са којим је суперлигаш из Аранђеловца у протекле две сезоне од могућа четири трофеја освојио три, управа клуба Бекамент Буковичка бања експресно је реаговала и за првог тренера сениорске екипе поставила досадашњег Максићевог помоћника и тренера другог тима Звонка Пауновића.

Тим поводом је у просторијама клуба одржана конференција на којој је уз тренера Пауновића говорио и председник освајача Купа Никола Ивановић.

- Хвала клубу, управи који су ми пружили шансу. Ово је први клуб који ћу водити самостално. Добио сам најбољи клуб да радим са њим, верујем да ћу моћи да изнесем ову причу. Знам да ће многи мислити да нисам дорастао задатку. Подсећам само да када сам стигао пре пет година на позив тренера Једоксића и када ми је пружена шанса и када сам преузео другу екипу, три године смо били шампиони. Ни тада се нисам плашио изазова, па ни сада, иако је одговорност већа - рекао је Пауновић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Citac
Zvonko trener?,hahaha Saja mag vas gazi i ove sezone...
QQ
Koji je ovaj?Neki novi internet trener!?Odmah mu dajte neku reprezentativnu selekciju da se vezba.Mlad je naucice...
Stvarno
A ko si ti?!?!?!!?
Navijacica
Malo ga preterase sa objavljivanjem vesti iz Bekamenta, mislim da je razlog tome to sto ostali klubvi ne salju informacije žurnalu.Licno poznajem Presednika Bekamenta kao i trenera Zvonka, to su dobri i vredni ljudi.Ne treba im zamerati sto su stalno u žurnalu,to je još jedan dokaz da rade i promovisu svoj klub...Ja bih volela da imam takve ljude u kolektivu...
Izrazi iz 1960
Kom kolekrivu ? Mi u OURU imsmo takvih kadrova ali u SKOJU manjka...
Rukometasica
Rukometas, tvoji komentari su puni sujete i ljubomore,takav kakav si neces uzivo imati sansu ni da gledas utakmicu Rela ili ti nekog velikog kluba.Knjaz i Naisa su bile,jeste i biće najveci klubovi...Dok jos mozes besplatno da pratis dodji i podrzi nase Najbolje...
rukometas
Ubiste nas sa dnevnim ihformisanjem o igrackom kadru Bekamenta.Predsednik im je u novinama kao da e prvi covek Reala ili Čelzija.Aman.A i sa Naisom ista prica.Bas rukmetni svet me moze da spava dok ne sazna novosti iz ovih rukometnih giganata.
rrr
Bravo za komentar. I vi iz zurnala,da vas podsetim da ima još klubova u Srbiji...i trenera....i predsednika...i igrača. Bekament i Naisa...pogotovo Naisa,mogli bi da naprave nekog igraca,a ne samo da kupuju. I kad kupe,naprave prosečan rezultat. Za Evropu da i ne govorim. Toliko o struci dva kako samo sebe nazivaju velika kluba. Čuj velika... Foliranti.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.