Почетна / Рукомет / Супер лига

Војводина почела са радом, Ненад Вучковић звезда прелазног рока

Петоструки узастопни шампион Србије, Војводина прва је екипа која је упалила моторе за наредну сезону
ФОТО: Н. Неговановић

Новосађани су почели са радом у дворани на Сланој бари, а уводну реч на првом тренингу имао је директор клуба Дарко Јевтић.

Прозивци су присуствовали сви играчи првог тима, као и момци који би тек требало да се изборе за своје место.

Војводина је ангажовала и неколико појачања, а свакако је најзвучније име у редовима Лала некадашњи репрезентативац Србије и дугогодишњи члан и капитен Мелцунгена, Ненад Вучковић.

Прослављени ас је са Новосађанима договорио сарадњу на годину дана и нема сумње да ће бити највеће појачање и апсолутна звезда прелазног рока.

Шампионски тим ће наредне сезоне бити јачи и за искусног левог бека и бившег играча Новосађана, Божидара Надовезу, који је после неколико сезона у иностранству, ипак, одлучио да се врати у старе редове

На првој прозивци су се појавили искусни пивотмен Игор Чагаљ, као и десни бек Душан Трифковић. Јуниорски репрезентативац Црне Горе, Алекса Радичевић, такође ће у наредној сезони бранити боје шампионског тима.

Војводина је одустала од квалификација за Лигу шампиона искључиво из финансијских разлога, па ће тако Новосађани, кад је битисање у Европи, наставити у ЕХФ купу.

Тим Бошка Рудића ће морати да се такмичи од првог кола, а вољом жреба је одлучено да се на старту сретне са грчким Дукасом.

Први меч је на програму 2. или 3. септембра у Атини, а реванш седам дана касније на Сланој бари.

Поред такмичења на међународној сцени, Војводину очекује учешће и у СЕХА лиги, где је наша земља успела да добије место аз два представника. Поред Новосађана, са најбољим тимовима ће се борити и Динамо.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

POJAČANJA
Kakva pojačanja, zajedno imaju 73 godine. Mogu igrati za ''Vojvodinu'', ali u Umagu, na turniru veterana.
Koji sam ja sebi kralj
Genije- sve znas u sve se razumes !?! Blago tebi s tobom
док холидеј
Сачувај и саклони... Аман више!!!
Slana bara
Ako ne dogurate do 50 postova dzabe bio prelazni rok :-) ajmo jace malo breeee
Navijač
Šta će Vučković Zvezdi.. čovek bio rešio da završi karijeru ..sad zauzeo mesto nekom mladom igraču u Vojvodini.. koji će da sedi na klupi a Vučković će da trenira kad hoće i da igra..
Obrad
Ja more ... ono ... kil barsa i vesprem satrese Vojvodinu pozivima oko Jovanovica... Taj ce ostati talent do 28-e
rukometas
A više nek ide ako ima gde da ide! Non stop neka tenzija oko njega a vise pored nego na terenu! Mislim da ce Evropa biti pocascena njegovim prisustvom!
Прикажи још одговора
Banjica
Vojvodina je sa Vuckovicem ojacala svoje redove. Da je Vuckovioc iz Pljevalja.Niksica,Berana ili iz njima okolnih mesta CG, Vuckovic bi se vratio u svoj nekadasnji klub C.Zvezdu. Ovako...
sima
Da li vam je ovo Boza zavrsio jet na svaki nacin pokusava da se umili klubovima i pojedincima iz RS Vojvodine.Navodno je ON ubaci i Vojvodinu i Dinamo u SEHA ligu a istina je da sr pojabila rupa posle odustajanja klubova iz BIH i CG.A u stvari je ucescem nasih klubova obezbedio.sebi unosno mesto delegata na toj ligi.Sada jos i Visekrunu i Stanojevica da ubaci na mesto kontrolora i uz ,,muzicku pratnju"dva a mozda i tri sudiska para iz Vojvodine na listi i RSV JE PAO. I igqce kako Boza svira.A kleli se da ce se boriti ,,do zadnje kapi krvi".
A Šta...
...je to dobro u našem rukometu, reci, života ti???!!!
Страхота
Симо не пиши безвезе . Нису сви као ти. Нема трговине између добра и зла. И нису сви исти. То што сво ћутите на то шта Ћурковић и екипа раде не значи да треба да савест пеглате рсвом. И да чекате да се они бире за вас. А Војводини и Вучковићу свака част одличан потез обострано. Добар човек и добар играч у добром клубу. Све најбоље.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.