Почетна / Рукомет / Супер лига

Давидовић дигао сидро, напустио Новосађане и отишао у Мађарску

Играч шампиона Србије Војводине Марко Давидовић одлучио да каријеру настави у Вацију
ФОТО: facebook/Marko Davidovic

Екипа шампиона Србије Војводине се и даље осипа. Овог пута сидро је дигао Марко Давидовић, који је решио каријеру да настави у Мађарској, Вацију.

Поникао је у Дервенти, играо за пољкси Стал Миелец, румунску Сућаву, а сада је решио да се опроба код наших северних комшија.

Коментари28
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Balabs
Covjek je ponikao u Prijedoru, ne u Derventi. Vise nego korektan momak, nije digao sidro vec potpisao za novi klub. Kvalitetom nadrastao ligu i otisao.
⚓️
" digao sidro " Ni da je tanker. Pisacete uskoro ko je digao sidro iz RSS... A da vam najavimo bas ce biti olujno na tosinom bunaru Bu e i dizanje sidra i dizanje vesla. ... pa kogq sta zapadne
Ova valjaaa
Tanker :-)))))))
Milan
Momak me je odusevio ! Doduse nesto nizi, ali u svakom momentu zna sta radi. Vrhunski pregled igre, tehnicki potkovan , neustrasiv i vec iskusan , iako mislim da nema 30 god. Navijac sam Vosin , ali i bez toga - realno je reci da RK VOJVDINA ima daleko najbolji tim i ljude u upravi zadnjih 7,8 godina dominiramo.
Vladimir
Grozdanic potpisao za Safhauzen, ali da skplapa satove. ;)
TRIFKOVIC
JEVTA misli svi su isti...
НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ
Никад чуо за дечка. Или сте га ви раније заборављали помињати.
Kme kmeeee
Pamtimo da da i pozdravi QQ ne znam ko je ali pozfravi ga
Steta sto ne znam ko ti ...
Vidim ZNAS QQ ...
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.