Почетна / Рукомет / Супер лига

Слога из Пожеге променила тренера, Краљевски на клупи

Краљевски је у међувремену радио и у Црној Гори (Мојковац), а последње године посветио је Јуниору из Београда, као и покретању Хандбал Стар Академије са Зораном Валдевитом и Раданом Ровчанином
ФОТО: Лична архива

Ненад Краљевски предводиће Слогу у наредној сезони! Петопласирани тим Супер лиге и учесник четвртфинала ЕХФ Челенџ Купа растао се са искусним стручњаком Александром Савићем, а за новог шефа стручног штаба изабрао је тренера за кога се везује последња титула Црвене звезде из 2008. године.

Ненад Краљевски је познат у раду са младима и афирмисао је многе младе који су водећи у својим клубовима. У каријери је предводио Пожаревац, Примус, Прибој, сарајевски Железничар и Црвену звезду.

Коментари38
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorijski uspeh
Koliko ste neiskusni govori cinjenica da branite svoje stavove ovde na sajtu zurnala kao mala deca....Igraci sa strane su uvek skuplji od domacih a cinjenica da domacih nemate uopste znaci da cim malo budzet padne u problemu ste.Znam provereno da dugujete mnogo para od prosle sezone,Srbija je mala,sve se zna,ne znam koga mozete prevariti opet.
Shrink
@Biće biće Koliko je Vama dobro, postaje uzbudljivo. Vidimo se u sredu, kao i obicno. Trebalo bi pojacati terapiju, no, o tom potom. Usput, automobil je polovan, a novac za isti je pribavio prodavsi prethodni :), valjda. Logicno?
Pad kluba je počeo!? Sloga je dobila novu upravu, ovo dosad je bilo samo zagrevanje...
Прикажи још одговора
Latinica
Zamolo bih komentatore, da umesto rekla-kazala ovde iznesu ko kome duguje, ko je sta obedovao i koliko, gde je ko spavao, ko je koga prevario kao i jos sijaset tajni sa kojima ste upoznati. Takodje, nadam se da ste upoznati sa situacijom da kada neko nekome nesto duguje mora postojati bilo kakav pisani dokument ( u ovom slucaju trebalo bi da je to ugovor, zar ne?) na osnovu koga se mogu utvrditi dugovanja i koji moze pozluziti kao dokazni materijal u sudskom postupku (eh da, na osnovu toga mozete podneti tuzbu ako ste osteceni, a ne trabunjati i voditi abrove na web portalima). Zar ne? Usput, posto se pominje poreklo igraca koji nastupaju za RK Slogu, zanima me npr. koliko igraca Partizana i Crvene zvezde je poreklom sa Savskog venca (odakle su pomenuti klubovi), koji je po statusu opstina kao i Pozega, doduse za nijansu je naseljen vecim brojem stanovnika. Hvala, trac -majstori. Vidimo se u nastupajucoj sezoni.
Cica
Latinica pitaj Tavrica koliko se duguje Lakovicu zna on
Pp
Što da pita Tavrica, reci nam ti sveznalico.
Istorijski uspeh
Ne vidim zasto bi neko bio ljubomoran na uspeh kluba koji na platnom spisku ima sesnaest igraca sa strane tj nijednog i Pozege
OP
Glavni vam je argument sto imamo samo igrace sa strane. Smesni ste!
urnebes
"... растао се са искусним стручњаком Александром Савићем... Iskusni stručnjak!!!!
urnebes
Završio Dif - (Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja), znam o čemu pišem. Uzgred, ne dobih odgovor gde je, kako i koliko na svakom mestu radio. I kakve veze je imao sa rukometom, osim sa Šufom.
paradaiz
Stidi se izgovorenih reci . Pojma nemas u zivotu
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.