Почетна / Рукомет / Супер лига

Репрезентативка Тимеа Милошевић верна освајачу Купа из Аранђеловца

После прелиминарних разговора које је управа ЖРК Бекамент Буковичка Бања уз асистенцију челних људи општине Аранђеловац обавила пре 15-ак дана, са свим играчицама које су прошле сезоне носиле дрес суперлигаша из Аранђеловца, ових дана започели су завршни разговори са девојкама које ће бити део клуба наредне сезоне
ФОТО: ЖРК Бекамент Буковичка Бања

Прва је једногодишњи уговор парафирала репрезентативка Тимеа Милошевић, која ће од јесени предводити леву страну напада екипе из Аранђеловца. Биће то већ седма заједничка сезона Бекамента Буковичке Бање и Тимее, која је у Аранђеловцу дебитовала у сезони 2011/12. код тренера Слободана Једоксића , а која пођеднако добро игра у оба правца , како у наpаду тако и у одбрани.

У међувремену, за протеклих шест такмичарских сезона Тимеа је за Бекамент Буковичку Бању уписала 150 званичних наступа (Супер лига, Куп и европски купови) на којима је постигла више од 400 голова, а својим односом према клубу, екипи и граду под Букуљом завредела је пуно поштовање многих Аранђеловчана и управе клуба. Једно време носила је и капитенску траку…

У минулој сезони, упркос неугодној повреди шаке, због које је пропустила један део сезоне у којој је Бекамент Буковичка Бања бранио дуплу круну, Милошевићева је на 26 утакмица (од 32 такмичарске које је Бекамент одиграо у првенству, Купу Србије и Челенџ купу) постигла 102 гола (Супер лига 21 утакмица 75 голова , Куп Србије 4 - 21 и Челенџ куп 1 - 6) , а проглашена је и за МВП играча финалног турнира Купа Србије у Нишу на којем је Бекамент одбранио трофеј…

Приликом потписивања уговора са Председником клуба Николом Ивановићем, Тимеа Милошевић захвалила се на указаном поверењу уз констатацију да је њен останак у Аранђеловцу, зараво логичан наставак сарадње са клубом са којим је освојила већ три трофеја и у граду у коме је прошле године “стала на луди камен”, уз изражена очекивања да ће управа клуба у сарадњи са локалном самоуправом и команијом Бекамент у наредним данима оформити екипу која ће се поново борити за висок пласман у Супер лиги и Купу Србије.

 - Сећам се да је Тимеа, тада Рабата, а данас Милошевић, прва од играчица потписала уговор и у сезони 2015/16,  када смо освојили дуплу круну. Тада нам је такав потез донео срећу, па се надам да ће и први овосезонски потпис уговора са Тимеом, донети срећу у сезони у којој ћемо бранти један трофеј освојен у оквиру Купа Србије… - изјавио је Никола Ивановић председник Бекамент Буковичке Бање. -Можда мало каснимо у финиширању разговора које смо започели са свим нашим играчицама које су браниле боје клуба прошле сезоне. Разлог за то је што смо желели да добро сагледамо ситуацију у којој егзистирамо и свима који су прошле сезоне клубу донели трофеј поново понудимо наставак сарадње под сличним или истим условима као и сезону раније. После обављених консултација са челницима Општине Аранђеловац, који нам пружају огромну подршку, добили смо “зелено светло” за формирање тима за наредну сезону, и у наредних пар дана имаћемо сви заједно јаснију слику тима који ће бранити боје нашег клуба. Надам се да ће и команије Бекамент, породице Чоловић, наставити да нам помаже, јер је та помоћ уз оно што нам обезбеђује Општина Аранђеловац, додатна сигурност да ћемо и наредне сезоне исоштовати све финансијске обавезе које имамо, првенствено према играчицама али и свима онима који су у клубу или са клубом сарађују.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ратко
Колико је слатка, треба да видите какве су спортисткиње овде у Енглеској, не може да се гледа у њих...
Navivijac
Da u pravu si odbojkas ako si u opste odbojkas? Napisao sam oteta im je titula a u stvari oteta im je dupla kruna...
Navijač
Nisu oni izgubili titulu, ako si poznavalac kluba trebao bi da znaš da su ih bukvalno opljačkali to ceo rukometni svet zna. Sajin prijatelj Visekruna sa njegovim sudijama na utakmici u Šapcu izvrsena brutalna kradja Bekamentu ponisteno sedam golova.
Slana Bara
Folirantima se se vraca.
Slana Bara
Minakva mesa prste....Sapcankama se Vracaju Dugovi......

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.