Почетна / Рукомет / Супер лига

Голман Војводине одлази у Француску другу дивизију

Чувар мреже екипе и Новог Сада Лука Арсенић убудуће ће да брани у Кену
ФОТО: facebook/Luka Arsenic

После освајања пете заредом шампионске титуле са Војводином, Лука Арсенић напушта Новосађане. Ново одредиште чувара мреже је француски Кен.

У питању је тим кога са клупе предводи српски тренер, већ годинама активан у Француској, Драган Мраз Михаиловић. Кен је изборио опстанак у другој дивизији.

Договорили смо сарадњу на две године – прича ЛукаИмам среће да ћу имати нашег тренера, па ће ми свакако бити лакше прилагођавање, мада сам већ почео да учим француски.

Претходне сезоне је гол тима са севера Француске чувао још један Србин, Станко Абаџић:

– Да, доста ми је тога причао о тиму тако да сам углавном упознат са неким детаљима. Са тренером Михаиловићем се такође чујем.

После седам година одлазите са Слане баре, какавје осећај?

– Необичан. Чудан. Разговарао сам са братом, Николом, када смо одрадили последњи тренинг, седам година је стварно дуг период. Првуи пут после толико времена нећемо заједно тренирати и играти. Али на најбољи начин сам се опростио од војводине са три трофеја ове сезоне, укупно пет титула, два Купа и три Супер купа - сумира Лука.

Сада почињете ново поглавље:

– Желим да оправдам указано поверење, да се докажем. Бранићу у пару са Денисом Сердаревићем, босанским репрезентативцем из моје генерације рођеним у Француској. Биће то свакако нови изазов за мене – закључује Арсенић.

Коментари27
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

najlon
Ko svi da odu ? Ko je jos otisao osim Luke i ko ce ici ? Ako neko zna da objasni bio bih zahvalan .
tiho
Samo polako Darkisa
bg
steta za todorovica, a bas je momak veliki potencijal
Прикажи још одговора
Marko NS
Sad kad skoro svi odu ne znam gde i sa kim ćemo mi da igramo i svake godine imamo sve lošiji tim
Mani se LS
Liga evrope !
Jedva cekam kvalifikacije za LŠ da vidim kako ce se pokazati te zamene. p.s. mali sretno
Прикажи још одговора
Metar i..
Vec sledece godine, ti si kod nas i Indijii.Samo bez panike molim.
Igrac
Decko je stvarno superi igrac imomak! Zao mi je sto odlazi ali ako ide na bolje ; neka mu je sa srecom!
Mili
Uvek je bilo zavidnih i zlobnih. Luka samo napred!
021
Srecno i hvala za sve.
Trener
Bravo za mladog Arsenica. Dobrim i zrelim partijama u Ligii sampiona ,Sehi i u Super ligi pokazao je da je jedan od najboljih golmana . Dao je veliki doprinos titulama u poslednje dve sezone i time pokazao zavidan kvalitet! Puno srece u nastavku karijere!
Paja patak
Bar smo igrali i dve pobedili. Kako tako A luxemburg nije bio LS, skoncentrisi se
Pavle
Kad smo mi to dobro igrali u Ligi šampiona,samo smo drugim timovima popravljali gol razliku a prošle godine su nas i Luksemburžani preslišali?
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.