Почетна / Рукомет / Супер лига

Реми Спартака и Звезде у Суботици, Војводина силна у Аранђеловцу

Црвена звезда ремизирала са Спартаком у Суботици, те је све даље од титуле шампиона
ФОТО: Д. Вуковић
Спартак Војпут – Црвена звезда 22:22 (11:13)
Хала: „Дудова шума”. Гледалаца: 1.000. Судија: Боричић, Марковић (оба из Београда). Седмерци: Спартак 4 (3), Црвена звезда 3 (2). Искључења: Спартак 12, Црвена звезда 10 минута.
СПАРТАК ВОЈПУТ: Косовић, Стефановић, Ђекић 6, Радовић 2, Перовић 5 (3), Стевановић, Микић, Потпара 3, Медић, Делибашић 1, Петровић, Жупањац 3, Јелић 1, Ракоција, Абаџић 1 гол и 15 одбрана, 1 пенал одбрана.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шотић 3, Павловић 1, Мошић 9 (1), Ђоровић, Продановић 2, Андрејевић 1, Љубојевић 2, Љубеновић, Шћепановић, Златановић 15 одбрана, 1 пенал, Матичић 1 (1), Бабић 1, Кљајић, Леовац, Бабић 2.

 

Дерби Спартак Војпут – Црвена звезда на крају је после велике борбе завршен без победника. На обе стране играло се оштро и брзо, а екипе су се смењивале у вођству.

У наставку обе екипе су кренуле још оштрије, а домаћи тим је у 40. минуту имао плус два 16:14, а онда је на сцену ступио расположени Иван Мошић који је постигао два везана поготка.

У 55. минуту Жупањац два пута погађа голмана Златановића, на другој страни Бабић доноси вођство у 58. минуту 20:21, а онда Ђекић поравнава резултат на 21:21. Поново расположени Мошић постиже гол за 21:22.

Десет  секунди пре краја Путари имају седмерац, најбољи играч меча Перовић шутира и погађа за 22:22.

Семафор шестог кола плеј-офа:
Шамот – Војводина 22:32 (11:15)
Слога – Динамо 28:27 (16:13)
Спартак Војпут – Црвена звезда 22:22 (14:14)
Табела: Војводина 27 бодова, Црвена звезда 20, Динамо и Спартак по 15, Слога 10, Шамот 9.
Коментари28
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Finalfour
Dok nadolazeci sportski direktor pozezana Antonic Pavi Tonic ispija pica sa upravom i sklapa ekipu za narednu sezonu,prevareni igraci rk Sloge vredno igraju basket i posecuju casove fiskulture velikog rukometnog maga Jabucila
Sloba
Dinamo opet izgubio???
LjubaV
Gol Djekica za 21-21 prikazivati na seminarima ili decku platiti da objasni kako iz ereta mogu da se pogode suprotne raslje..... Treneri to ne prepoznaju...vise nema tehnicki doteranih igraca....sve se ponasaju kao selektori a sve manje kao treneri demonstratori.....svi bi da se bave strategijom taktikom .LjubaV
Tabarez
Jedino Metaloplastika ne namesta! Svaka cast za Sabac!
pratilac statistike
O Ajdacicu da se prica je sasvim sumorno,covek bez morala,u klubu je trener,sekretar i sportski direktor,sam sebi odredi platu i onda radi sta hoce.U svlacionici kaze igracima treba da se pobede prve dve a posle ko da vise para,a vidi se u tome kad je registrovao 3 klinca 2003 godiste i kad mu nije pomogla druga postava da pusti Jugovic on je aktivirao trecu,a o Plani sto je uradio je krivicno delo,izbaci prvog golmana i ne ubacuje drugog vec ubacuje matorog Stajka,a cifra je samo 100 000 dinara da da bodove,rukomet treba zabraniti da se igra,a o sudijama tj odanim vojnicima da se i ne prica,taksa mora da se plati.
I ostale stvari koje pojedose skakavci
Samo legende na celu sa Bozom mogu spasiti srpski rukomet...
Nkio
Isto kao i Vrgović, objedinjene funkcije. Kad može AV u politici sto da ne može i u rukometu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.